Még levegőben lóg a dolog!

Sarka Kata terhesen vetkőzik?

Sarka Kata el volt ragadtatva a párja, Hajdú Péter legutóbbi műsorától - A másik levegőben lévő témával kapcsolatban - levetkőzne-e férfimagazinnak várandósan is - elárulta, volt róla eszmecsere...

2010.02.09 09:30juj.hu

Sarka Kata ruhapróbán járt, itt találkozott össze vele a juj.hu. A vasárnap esti Frizbiről kérdezték Hajdú Péter feleségét.

Nyilván kiszámítható a válasz arra a kérdésre, hogy neki hogy tetszett a dolog, de Kata még a várható pozitív választ is túllicitálta, szerinte ugyanis ez volt az eddigi legjobb Frizbi.

A másik levegőben lévő témával kapcsolatban - nevezetessen arról, hogy ő levetkőzne-e férfimagazinnak így, várandósan is - elárulta: Pantl Péterrel, a CKM főszerkesztőjével ugyan volt némi eszmecsere erről, de alapvetően nem szeretne most vetkőzni.

Részleteket elárul a videóban!

Sarka Kata már számolja a napokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.