Kétszeres apa lesz Hajdú Péter

Kiderült - Újra kisbabát vár Sarka Kata!

Nem akarta még világgá kürtölni a gólyahírt a csinos modell - Az egyik főzőműsor forgatásán azonban Sarka Kata visszautasította a röviditalt, és nem akarta, hogy azt mondják: nem jó fej.

2010.02.02 07:17ma.hu

Hiába unszolták a modellt csapattársai a Hal a tortán forgatásán, Sarka Kata nem akart alkoholt inni - Azt sem szerette volna azonban, ha elutasítónak tartják, ezért az egyik szerkesztőnek elárulta, hogy ismét terhes: hamarosan a tizenkettedik hétben jár!

Pont egy éve született meg Kata és férje, Hajdú Péter első gyermeke, az eredeti tervek szerint még vártak volna a másodikkal. Közös megegyezéssel azonban végül Kata mégsem szedte a fogamzásgátlót. Nyáron tehát kétszeres apa lesz Hajdú Péter, akinek ráadásul február 7-én indul új műsora is a Tv2-őn - adta hírül a Napi Ász.

A műsorvezető és csinos modell mindkenképpen szerettek volna még egy gyermeket - ők maguk mindketten egykék, azt szerették volna, hogy az ő lányuk ne legyen az.

Nyáron viszont még nem értettek egyet abban, mikor érkezzen a második baba. Sarka Kata már kislányuk, Noémi születése után pár hónappal készen állt volna rá, hogy teherbe essen.

Gyakorló szülőktől hallotta, hogy könnyebb a mama és a papa dolga is, ha a gyerekek közt nincs sok korkülönbség.

Péter azonban úgy vélte, jobb egy kis szünet, egy kisbaba egyébként teljes embert kíván, és jobb, ha a testvérek között két-három év különbség van.

Végül úgy döntöttek, akkor jöjjön a gyermek, amikor mindketten úgy érzik, hogy jöhet. Úgy tűnik, eljött az ideje.

Pénzét követeli a BKV-tól Sarka Kata!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.