Nem "kapott" luxusvillát!

Sarka Kata hitelt vett fel, hogy minden felesben menjen?

Sokan gondolhatják azt, hogy Hajdú Péter nejének semmire sincs gondja, hiszen a párja sikeres üzletember és műsorvezető, neki pedig annyi a dolga, hogy hazavárja őt és nevelje kislányukat. Sarka Kata azonban nem vár el semmit a férjétől.

2010.01.06 07:35ma.hu

Több lap is beszámolt korábban arról, hogy Sarka Kata gyönyörű luxusvillát kap a párjától - ez azt feltételezi, hogy a párja veszi neki ajándékba. Ez azonban korántsincs így - az Epizód magazin úgy tudja, a szép modell jó néhány forintot vett fel hitelre, hogy ne csak Hajdú Péter állja otthonuk költségeit.

Neki is jobban esik, ha a tulajdoni lapon felesben szerepelnek. Sarka Kata látszólag hagyja, hogy a férje irányítson, de azért ő is a zsebébe nyúl - adta hírül az Epizód.

Hajdú Péter és neje korábban egy gyönyörű, minden igényt kielégítő lakóparkban élt Budapesten, ám kislányuk, Noémi születése óta fontosnak tartják azt is, hogy a gyermek jó levegőn cseperedjen.

Ezért már korábban vásároltak egy telket, ahol építkezni kezdtek. Törökbálint legszebb részén áll a ház, Zoltán Erika és a Korda-Balázs házaspár otthona közelében.

A hírek szerint az üres telkek is borsos áron kaphatók errefelé, Pétert és Katát azonban lenyűgözte a környezet, és nem sokat gondolkodott a választáson.

A kétszáz négyzetméteres házban vendégtér és jacuzzi is van, a gyönyörű panorámára néző üvegfallal - adta hírül korábban az egyik lap. A sztárpár csak nemrég költözhetett be új otthonába.

Kislányuk tavaly február közepén született, így első születésnapját már a család új házában fogja ünnepelni.

Sarka Katának mindig idősebb, érettebb barátai voltak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.