Izgatja Hajdút a neje fogpiercingje...

Videóval - Közönség előtt fogdosta Péter Sarka Kata mellét

Hajdú-Sarka Kata mellének teljes mértékben fedetlen látványától már csak egy begombolt műanyagdarab választotta el az egyik celeb-buli látogatóit, de ez Hajdú Pétert egyáltalán nem zavarta, sőt.

2009.11.12 08:25Tabu tv

Forró pillanatok tanúi lehetnek, ha az internetes sztártévé videójára kattintanak. Hajdú Péter ugyanis kamerák előtt simította végig felesége, Hajdú-Sarka Kata kebleit.

"Ma este Kata volt a legcsinosabb, így nem zavar az sem, hogy most nagyobb a dekoltázsa, mint szokott. Szerintem izgató. Téged zavar?" - kérdezi a tabutv.hu riporterétől Hajdú Péter.

Korábban hevesen tiltakozott az ellen, hogy felesége nyilvánosan mutogassa magát.

"Ezt most azért szabad, mert szép. Persze ha jobban kikandikálna, azt már nem engedném" -
mondta el a tabutv.hu videójában az Esti Frizbi műsorvezetője, aki viccesen azt is megjegyezte, hogy párja pucéran szokott otthon flangálni.

Petinek még ez sem volt elég: a Tabu Tv kamerája előtt kijelentette, hogy sok forró kaland fűzi Kata fogpiercingjéhez.

"Engem tökre izgat, szeretem nyalni. Tényleg jó!" - simogatta meg Kata fogát a műsorvezető, aki nagyon elemében volt a buli estéjén.

Szexre kellene a rajongóknak Hajdú Péter felesége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.