Hazugsággal vádolta Molnár Anikót a sztár

Hajdú Péter: Egy gyermek halála nem vicc

Nem túl fényes a viszony Molnár Anikó és az Esti Frizbi műsorvezetője között - Hajdú Péter legutóbb sem kímélte a szőkeséget a kínos és kényes kérdésektől...

2009.10.22 12:18ma.hu

Pattanásig feszült a hangulat az Esti Frizbi forgatásán - Molnár Anikó kis híján elhagyta a stúdiót. Hajdú Péter őt látta vendégül, s kifejtette, Anikó a terhességet csak azért találta ki, hogy ezzel szerezzen reklámot két nappal később megjelenő könyvének.

A szőkeség annyira megdöbbent, hogy ki akart rohanni. Ki is ment, majd visszatért egy ultrahangfelvétellel, amelynek azonban ezután dátumát és eredetét firtatta Hajdú Péter.

Anikó döbbent és csalódott volt, míg a műsorvezető kijelentette, reméli, a lány nem hazudik, mert egy gyermek halála nem vicc - adta hírül az Epizód magazin.

Molnár Anikónak jelenleg nincs kedvese, ám annál boldogabb, hogy kemény edzés és diéta árán, de megszabadult fölös kilóitól.

Az utóbbi időben szörnyen érezte már magát, és alig mert a mérlegre állni. Amikor az már 83 kilót mutatott, eldöntötte: nem mehet így tovább. Személyi edző segítségével fogyott, és ma már elégedetten néz a tükörbe.

Molnár Anikó és expárja, a hentesként dolgozó István augusztusban mondott búcsút egymásnak.

Kapcsolatuk nagy reményekkel indult, ám a szőkeség a hónapok során többször is említette, hogy párja nehezen viseli a vele járó ismertséget és felhajtást.

Anikó szerint nem értette, hogy ő a médiából él. Más volt az életvitelük és az érdeklődési körük is.

A lány kapcsolata ekkor már hetek óta téma volt a lapokban, már csak azért is, mert István és Anikó kis híján szülők lettek.

A szőkeség azonban szomorúan tudatta, hogy elvetélt, ezen felül azonban az is nagyon megviselte, hogy olyan hírekkel kellett szembenéznie, miszerint a magzata elvesztése nem is volt igaz.

Nagyon bántotta, hogy akkor támadták legjobban, amikor együttérzésre lett volna szüksége.

Türelmes nő Molnár Anikó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.