"Nevetséges, hogy pénzszűkében vagyok!"

Molnár Anikó Amerikába megy trükköket lesni

Molnár Anikóval a legutóbbi, róla szóló pletykákról beszélt, melyek rossz anyagi helyzetét taglalják - Elmondta, nevetségesnek tartja, hogy a bulvárban már nem tudnak jobbat kitalálni róla annál, hogy éppen pénzszűkében van.

2009.10.06 17:30cool tv

A Cool élő műsorában Molnár Anikóval beszélgetett Kinter Oszkár. A lány a legutóbbi, róla szóló pletykákról mesélt, melyek a rossz anyagi helyzetéről szólnak.

Elmondta, nevetségesnek tartja, hogy a bulvárban már nem tudnak jobbat kitalálni róla annál, hogy éppen pénz szűkében van, az pedig végképp felháborítja, hogy mindezt úgy tálalják, mintha ő maga nyilatkozta volna:

- Ez is csak az újságírók kitalációja, én erről sohasem beszélek! Senkinek semmi köze hozzá!

Az tehát nem derült ki, Anikó miből él jól avagy rosszul, arra azonban fény derült, hogy milyen kereseti lehetőségben látja a jövőjét.

Elárulta, nemsokára szakképzett krupiéként veti bele magát a dolgos hétköznapokba:

- A tanfolyamot elvégeztem már, most éppen szakmai gyakorlaton vagyok, nemsokára pedig elutazok Amerikába, hogy a profi osztók legjobbjaitól is elleshessek néhány trükköt.

Anikó leszögezte, egyelőre az az egyetlen célja, hogy ebben a szakmában minél többet fejlődjön és tanuljon.

A jövőben ebből szeretné eltartani magát, abban pedig biztos, hogy nem fog az asztal másik oldalára állni, hogy pókerjátékosként próbáljon szerencsét.

Molnár Anikó egy türelmes nő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.