Sarka Kata maszkban jár otthon!

Elkülönítették Hajdú Pétertől a lányát

Minden óvintézkedést megtesz a sztár páros, hogy kislányuk ne kerüljön ugyanabba a helyzetbe, mint ők - Sarka Kata és Hajdú Péter ugyanis influenzától szenved.

Szexis fotók Sarka Katáról! képgaléria

2009.09.29 09:25ma.hu

Először Hajdú Pétert döntötte le lábáról a betegség, majd nem sokkal később a neje, Sarka Kata is elkapta az influenzát. Nagyon megijedtek, de nem magukat, sokkal inkább lányukat, Noémit féltették.

Kata elkülönítette őt Pétertől, ő pedig orvosi maszkban foglalkozik a kicsivel, így is szoptatja. A büszke anyuka egyébként elárulta: Noémi nemcsak gütyög, már fel is állt. A betegeskedést leszámítva egy nagyon szép időszak ez az életükben - írja a Kiskegyed.

Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya február közepén látta meg a napvilágot, a közelmúltban tartották meg a kicsi keresztelőjét a fővárosban.

Mivel saját házassági évfordulójuk is augusztusban volt, de a keresztelőre készülődés miatt nemigen tudtak vele foglalkozni, Péter édesanyja romantikus estét szervezett meg és ajándékozott a párnak.

Kata és Péter egy hajó fedélzetén ünnepelhették, hogy egy éve keltek egybe - rajuk kívül csak a pincér és a hajó kapitánya volt a hajón, és vacsora közben kedvenc zenéik szóltak. A pár nagyon meghatódott az ajándéktól.

Hajdú Péter és Sarka Kata nem szeretné, ha kislányuk egyke maradna. A 22 éves modell szívesen vállalta volna a második babát is nem sokkal Noémi születése után, de Péter nem tartotta jó ötletnek a dolgot.

Kata azzal érvelt, hogy gyakorlott szülők szerint a mamának és a papának is könnyebb, ha kevesebb a korkülönbség a gyerekek között, de az Esti Frizbi műsorvezetője várt volna még a következő csemetével.

Péter és Kata végül abban egyezett meg: két éve múlva jöhet az újabb kicsi. Egyiküknek sincs egyébként testvére, ezért is döntöttek úgy, hogy Noéminek mindenképpen lesz.

Tudja meg! Mellműtétet kap ajándékba Sarka Kata?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.