"Nagyon nehéz a terhesség!"

Sarka Kata napjait hisztik és rosszullétek tarkítják!

Hajdú Péter felesége még a férj műsorának indulása előtt jelentette be: terhes. Hajdú-Sarka Kata első gyermeke még csak most lett egy éves, de máris jön az új jövevény, ami nem könnyíti meg igazán a fiatal anyuka életét.

2010.02.17 14:30Tabu tv

Sarka Kata az internetes sztártévé riporterének arról számolt be, hogy a gyereknevelés melletti terhesség nem épp könnyű, sőt: neki jelenleg nagyon nehéz!

Hisztik és rosszullétek határozzák meg jelenleg Hajdú-Sarka Kata mindennapjait. A Frizbis feleség a tabutv.hu riporterének beszélt őszintén a terhesség kevésbé szép pillanatairól.

"Most nagyon nehéz! Nem nagyon tudok pihenni, de ahogy a Noncsi is egyre nő, majd egyre könnyebb lesz talán. Remélem, hogy a gyerkőc majd később hagy engem pihenni, és felfogja azt, hogy anya most fáradt. Talán akkor majd nem ugrál a fejemen, és arra számítok, hogy majd egyre könnyebb lesz!" - mesélte a tabutv.hu internetes videójában Sarka Kata, aki különös technikával készül a testvér elfogadtatására.

"Azt a tanácsot kaptuk, hogy amikor már a terhesség vége felé vagyunk, akkor több apró ajándékot kell vásárolni, és maikor már benn leszek a kórházban és megszületik a kistestvér, akkor minden nap oda kell adni egy ajándékot, hogy a testvér küldi. Ekkor a gyerek azt gondolja, hogy milyen jó fej ez a testvér, hogy ajándékokat küld, és majd várja őt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sarka, aki teljes mértékben hisz a pszichológiában.

Kata már számolja a napokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.