Újra nehéz terhessége van Hajdú párjának

Sarka Kata helyzete nem túl rózsás

Korábbi terhessége sem volt egyszerű a kismamának, ám a csinos modell abban reménykedett, hogy a második babával egyszerűbb lesz a dolga - Sarka Kata azonban most is kórházba került.

2010.03.11 12:30ma.hu

Nemcsak az émelygéssel kellett megküzdenie második terhessége alatt a modellnek - Sarka Kata nemrég ismét kórházban kötött ki, mert többször is begörcsölt, és az orvosok figyelmeztették, ne emelgesse több mint tíz kilós kislányát, mert abból baj lehet. Mostanában derül ki egyébként, újra lány, vagy pedig kisfiú érkezik másodjára a Hajdú-Sarka családba.

Hajdú Péter elmondta: párja a tizennegyedik hétben jár, és csak két hét múlva tudják meg, kék vagy rózsaszín ruhácskákat vásároljanak-e. Ám valószínű, most is csak a nyáron kezdenek majd dolgokat beszerezni a kicsinek. Ha kislány lenne a második utód is, már a nevét is kitalálták - árulta el a Frizbi sztárja a Terefere magazinnak.

Sarka Kata nemrég az egyik internetes tévének nyilatkozott arról, hogy bizony, megszenved ezzel a terhességgel is. Hisztik és rosszullétek tarkították a napjait. Nemigen tud pihenni, kislányának sem mondhatja azt, hogy fáradt.

A modell elmondta, arra számít, hogy hamarosan azért könnyebb lesz a dolga. Párjával igyekeznek felkészülni arra is, hogyan fogadja majd a kis Noémi a testvérét.

Olyan tanácsot kaptak, hogy amikor a kismama már a kórházban lesz és megszületik a pici, adjanak apró ajándékokat a kislányuknak, azzal, hogy azt a testvére küldi, akkor majd örül neki és fokozott izgalommal várja őt.

Sarka Kata egyébként február elején jelentette be, hogy újra gyermeket vár. Párjával egyelőre nem akarták világgá kürtölni a hírt.

Ám mivel Kata egy főzősműsorban szerepelt, ahol alkohollal is kínálták, kénytelen volt a szerkesztőnek megmondani, hogy nem ihat szeszes italt, mert terhes.

Hajdú Péter és kedvese régóta gondolkodott azon, jöjjön-e a második baba, vagy várjanak még pár évet. Meghozták azonban a döntést, és most nagy izgalommal készülnek a kistestvér érkezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.