Hajdú neje bevallja: lánya nem a legjobb gyerek

Sarka Kata: Noémi hisztis és akaratos

Hajdúnét férje műsorának forgatásán kaptuk mikrofonvégre, ahová nem egyedül érkezett, hanem magával hozta kislányát, Noémit is. Sarka Kata elárulta, hogy a picur mostanában nagyon kényes, és az igazat megvallva nem a legjobb gyerek.

2010.03.19 12:30Tabu tv

Sarka Kata elárulta, hogy kislánya, Noémi mostanában nem a legjobb gyerek. A következő babánál egész biztosan másképp fog csinálni pár dolgot, de persze így is a mindene a kislány...

"Noémi egyáltalán nem jó gyerek! Nagyon akaratos, nagyon sokat hisztizik mostanában, ha valamit nem kaphat meg. Lehet, hogy túl sok mindent megengedek neki, de tanultam ebből, és a következő babánál már másképp fogom csinálni. Másképp fogom az elejétől kezdve kezdeni!" -
mondta el a tabutv.hu riporterének Hajdú-Sarka Kata.

A műsorvezető feleség elárulta, hogy éjszaka még tudnak pihenni, de a nappalok nagyon nehezek a csöppség mellett.

"Unatkozik. Ha nem megyünk játszóházba, akkor végig unja az egész napot. Ilyenkor csak hisztizik, tör, zúz. Akár hogy hisztizik, a másik babát biztosan nem fogom kivenni a kiságyból éjszaka. Szigorúan az ágyban kell, hogy aludjon!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a híresség, aki megdöbbentően sokat fogyott a gyerkőc születése óta.

Sarka Kata hamarosan vásárolni kezd!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.