Az énekesnő szégyelli magát a kicsik előtt

Szandi gyermekei kiakadtak: anya idegen férfival csókolózott!

Pintácsi Alexandra, az ország Szandija szégyelli múltját gyerekei előtt, akik végignézték egy idegen férfivel az énekesnőt - Igaz a felvétel nem új keletű, de gyermekei kiakadtak, hogy anya egy idegen bácsival csókolózott!

2010.02.23 15:30Tabu tv

Szandi jubileumi évét tölti a zenész szakmában, hiszen huszadik éve jelent meg első lemeze Kicsi lány címmel.

"Nagyon jól vagyok. 20 éve már a pályán vagyok, tehát magam sem hiszem el, amikor úgy belegondolok. Nagyon jó érzés, hogy ezt ennyi idősen elmondhatom. Valóban nemrégiben megjelent a 18. lemezem és a
Szerelmes szívek című film, aminek tizenöt évesen a főszereplője voltam. Az volt abban az évben a legnézettebb mozifilm. Megjelent dvd formájában." - mesélte vidáman a tabutv.hu riporterének az énekesnő.

"Furcsa, mókás, nagyon mókás! És a gyerekek, azok totál kiakadnak azoknál a részeknél, amikor anya csókolózik egy idegen bácsival. – Anya, de hát az nem az apa! - mondtam, hogy édeseim, a rendező bácsi azt mondta, hogy csókolóznom kell azzal a bácsival. Én egy áldozat voltam ebben a filmben." - mesélte széttárt kezekkel az örökifjú énekesnő a tabutv.hu riporterének.

"Elmagyaráztam nekik, hogy ez film, ez szerep és muszáj volt, én nem akartam, de muszáj volt" - tette hozzá a Tabu Tv sztárvideójában Szandi a NévShowR következő adásának forgatásán.

"Érdekes, hogy három gyermekünk van és a legkisebb, a Csabika az első aki szeret szerepelni. A másik kettő nem. Blankával, a legnagyobbal tökre énekelünk két szólamban, szinte nap, mint nap. Tök jól megy neki, nem mászik el. Domi azt mondta, hogy felfedező szeretne lenni, meg építész mérnök és énekes-gitáros. Hát majd meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre nagyon régen 94-ben megjósolta egy jósnő, hogy lesz három gyermekem. És a három gyermekünkből csak egy lesz zenész." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a már húsz éve pályán lévő énekesnő.

Szandi bakija mentette meg a felvételt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.