Megmentette gyermekét a sztár

Kis híján tragédia - Szandi fejjel lefelé rázta a kisfiát!

Komoly lélekjelenlétéről tett tanúbizonyságot az énekesnő, amikor gyermekének torkán akadt egy játékdarab - Szandi nem esett pánikba, ösztönösen cselekedett.

Életmentést gyakorolt Szandi, Király Linda, Gitano és Harsányi Levente! képgaléria

2009.12.22 09:30ma.hu

Akkor tudatosult Szandiban, hogy nem egy pánikbaesős típus, amikor kisfia, Domonkos lenyelt egy jártékdarabot, és megakadt a torkán. Édesanyja ma is borzongva gondol az esetre, de akkor, abban a percben azonnal felemelte a bokájánál fogva a fiát, rázta és közben finoman ütögette a hátát.

Hihetetlen erőt adott neki az adrenalin, és szerencsére ki is tudta szedni Domonkosból a játékdarabot. Szandi ma már tudja, nem a legjobb megoldást választotta, mert így az agyvérzés lehetősége is fennállt, de januáról több kisgyermekes szülővel együtt részt vesz egy komolyabb elsősegély-oktatáson - adta hírül a Napi Ász.

Az énekesnő nemrég Harsányi Levente, Király Linda és Gitano mellett egy különleges kezdeményezés élére is állt, hogy segítse a gyermekmentősök munkáját.

Ennek keretében ők maguk is átvették újra az elsősegélynyújtás alapvető szabályait. A sztárok lelkesen sajátították el az életmentés fortélyait.

Szandi és Harsányi Levente gyakorló szülők lévén különösen nagy figyelemmel kísérték, mit kell tenni, ha a kicsi veszélybe kerül.

Az énekesnő érdeklődve kérdezgette a doktornőt a teendőkről és szorgalmasan gyakorolt a bábukon. Szandi nagyon fontosnak tartja, hogy az ember mit tehet vészhelyzet esetén.

Már akkor elmondta, pár barátnőjével és a testvérével, Pintácsi Vikivel már meg is beszélte, hogy mindenképpen el kell végezniük egy tanfolyamot, akkor is, ha remélhetőleg soha nem lesz szükségük az ott tanultakra.

Mennyit keresnek Szandi gyerekei?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.