A férje láttára történt a baleset!

Durva! Szandi félrelépett!

Exkluzív interjút adott az internetes sztártévének Pintácsi Alexandra, aki elárulta, hogy nemrég egy televíziós műsor felvételén félrelépett, méghozzá a férje láttára. Persze nem kell rosszra gondolni, sőt! Szandi félrelépése mentette meg a Házibuli Attilával című műsor felvételét. De mi is történt valójában? Kiderül a tabutv.hu sztárvideójában.

2010.02.14 10:52tabu.tv

"A férjem tudtával léptem félre, mert ő is itt van. Az ő szeme láttára léptem félre. Az történt, hogy az utolsó dalomnál, annak is az utolsó sorában véletlenül előrébb léptem, mint kellett volna. Tehát félre léptem és majdnem elestem. Ezért leállt a felvétel, és vissza kellett nézniük, hogy vajon ez benne lesz-e, meg tudják-e oldani.

És ennek köszönhetően észrevették, hogy hanghiba van.
- mesélte a tabutv.hu videójában Szandi.

"Elég kellemetlen eset, 10-12 órát forgatunk amúgy is egy ilyen alkalommal. Hát most másfél órás csúszást idézett elő Szandi félrelépése, ahogy te fogalmaztál. Valami hanghiba volt, hogy konkrétan mi nem tudom. Kábelprobléma adódott, amit aztán a kollegák meg tudtak oldani szerencsére viszonylag gyorsan.
" - nyilatkozta a tabutv.hu riporterének a szerencsés balesetről Tilinger Attila.

"Úgyhogy ha ezt most nem vesszük észre, én nem lépek félre, akkor itt az összes előadóművész ma, újból jöhetett volna, hogy még egyszer készítsék el a felvételt." - örömködött az énekesnő a Házibuli Attilával felvételén a Tabu Tv internetes videójában.

Szandiról, és a Házibuli Attilával c. tévéműsor többi fellépőjével készült riportjainkat nem csak az interneten, hanem a Hálózat Televízióra kapcsolva is megnézhetik, minden szombaton 21:30-tól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.