A sztárok remélik, nem lesz szükségük minderre

Képekben - Szandiék poénokkal élesztettek újra!

Harsányi Levente, Király Linda, Szandi és Gitano egy különleges kezdeményezés élére állt - A Max Taxi és a sztárok közösen összefogtak, hogy felhívják az emberek figyelmét az alapítvány munkájára.

Életmentést gyakorolt Szandi, Király Linda, Gitano és Harsányi Levente! képgaléria

2009.12.12 14:00Sunhill Media

A Max Taxi minden egyes hozzájuk befutó hívásból 100 forintot utal át Gyermekmentő Alapítvány részére.

A taxi vállalat támogatása nem egyszeri alkalomra szól, hanem folyamatosan szeretnék segíteni a Gyermekmentősök munkáját!

Az Alapítvány egyik fő tevékenysége a közvetlen életmentésen túl, hogy szülőket és szakembereket tanít meg az elsősegélynyújtás alapvető szabályaira.

A rendezvényen megjelent sztárok, nagy lelkesedéssel sajátították el az életmentés fortélyait. Szandi és Harsányi Levente - miután maguk is szülők- különös figyelemmel és persze poénokkal próbálták meg elsajátítani az egyes életmentő fogásokat.

Szandi, miután három gyermek édesanyja, érdeklődve kérdezgette a doktornőt a teendőkről és szorgosan gyakorolt a játékbábukon.

"Pont a rendezvény előtt pár nappal jutott eszembe, hogy milyen jó lenne megtanulni, hogy vészhelyzet esetén, mit kell tennem. Szerencsére még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, de nagyon örültem, hogy a mai rendezvényen picit beletanulhattam az elsősegély adás lépéseibe. Mindenképpen részt fogok venni egy, az Alapítvány által szervezett ingyenes oktatásban. Pár barátnőmmel és a testvéremmel már meg is beszéltem, hogy mindenképpen el kell végeznünk ezt a tanfolyamot. Remélem soha nem lesz szükségem majd az itt tanultakra."

A rendezvény másik fontos momentuma volt, mikor a Max Taxi az eddig 1 hónap alatt befolyt 250.000 forintot, egy jelképes csekk formájában, ünnepélyes keretek között adta át az Alapítvány munkatársainak.

A Max Taxi minden hozzájuk beérkező hívásból 100 forintot utal át az Alapítvány részére. A támogatásuk nem egyszeri alkalomra szól, hanem folyamatosan szeretnék így segíteni a Gyermekmentők munkáját.

A rendezvény nagyon oldott, kötetlen hangulatban zajlott, mégis minden résztvevő átérezte, hogy nagyon fontos ügy mellé állt.

Mennyit keresnek Szandi gyerekei?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.