Intim közelségben a két sorozatsztár?

Kiss Ramóna: Nem léptem félre a barátnőm pasijával!

A konkurens csatorna sztárjával hozták hírbe a Barátok közt Zsófiját, a fiú ráadásul az egyik barátnőjének a kedvese - Kiss Ramóna és Baronits Gábor édesanyja, Ungár Anikó is felhördült az eseten.

2010.02.15 08:30

A Jóban-Rosszban sztárjával, Baronits Gáborral került terítékre Kiss Ramóna a minap, miután egy múlt heti partin belefeledkezett a táncba a helyes fiatalemberrel, aki egyébként Ungár Anikó fia.

A fiatalok a hírek szerint alig félreérthető testbeszéddel viszonyultak egymáshoz, noha mindketten párkapcsolatban élnek - adta hírül a Napi Ász.

Ramóna szerint a sajtó által felfújt lufiról van szó, hiszen továbbra is boldog a kapcsolata a focista Tóth Norberttel. Öt éve vannak együtt, a szakítás a pletykák ellenére sem került köztük szóba sosem.

Baronits Gáborékkal egy társaságba járnak és a kedvese Ramóna egyik legjobb barátnője. A színésznő fájlalja, hogy velük kapcsolatban csak a negatívumokat veszik az emberek észre. Szerencsére párjával úgy gondolják, egy ötéves kapcsolat nem mehet rá ezekre a "médialufikra" - közölte Kiss Ramóna a Napi Ászban.

Ungár Anikó, Gábor édesanyja annyit fűzött hozzá a dologhoz: ha két perccel előbb fotózzák le a fiatalokat együtt, még ő is rajta lenne a képeken. Akkor vele is hírbe hozták volna a saját fiát? - tette fel a kérdést.

Ungár Anikó szerint egyébként a közszereplők sajnos nem bújhatnak el egy lepel alá, ha szórakozni vágynak, de ezt vállalniuk kell és nem betegedhetnek bele a hírekbe - adta hírül a Napi Ász.

Miről késett le a Barátok közt szőke sztárja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.