"Szép az arca, és még híres is"

Szexi képek - Dundika levetkőztetné Kiss Ramónát!

Dundika nem zárta ki, hogy valamikor újra megmutatná meztelen kebleit, de arról konkrét elképzelése van, kit látna legszívesebben pucéran valamelyik férfimagazinban...

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2010.01.31 10:00juj.hu

A juj.hu megkérdezte Dundikát, hogy kit szeretne levetkőzve látni egy férfimagazinban. A választottja: Kiss Ramóna.

Az explaymate bővebben is elmagyarázta döntését: Ramóna arca és alakja szép, és még híres is, merthogy a Barátok Köztben szerepel.

Arra a kérdésre, hogy ő maga, mármint Dundika meg akarja-e még mutatni kebleit, azt válaszolta, hogy nincs ilyen terve, de még bármi történhet.

Terve inkább az, hogy minél hamarabb gyermeket szüljön. A riporter még azt is megkérdezte, hogy pontosan hogyan dolgoznak ezen az ügyön, amire ezt kapták válaszul: ahogy jön, úgy puffan.

A volt playmate nem alkalmaz magzatvédő vitamint - csak természetesen, sok mozgással...

Egyelőre letett a babáról Dundika?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.