"A baba-kérdés mostanában kényes téma"

Buja képek - Dundika és párja szorgosan koptatja az ágyat!

Az erotikus modell és párja mindenképp babát szeretne - egyenlőre úgy tűnik, nem jött össze nekik. Dundika elmesélte, hogy nagyon próbálkoznak, de még nincsenek elkeseredve.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.10.03 11:30Tabu tv

Dundika és a gyermekvállalás - első hallásra igen fura a szókapcsolat, ám az elmúlt hónapokban sokat hallhattunk erről. Az erotikus modell és párja ugyanis mindenképp babát szeretne, ami sajnos egyenlőre még nem jött össze nekik.

Hajnalka azt is elmesélte, hogy szorgalmasan próbálkoznak, de még nincsenek elkeseredve, hiszen a legtöbb ismerősük több évig is kísérletezik, mire babája lesz.

A szőkéből barnává, és Hornyákból Szentiványivá lett Dundika és párja már igen rég elhatározták, hogy babát vállalnak. De eddig semmi jel nem utal arra, hogy a szépség terhes lenne.

"A baba kérdés mostanában elég kényes témává alakult nálam. Jó ideje szeretnénk már babát, de még mindig sehogy sem alakul a kérdés. Folyamatosan próbálkozunk, de nem vagyok elkeseredve" - meséli a Tabu Tv riporterének Dundika, aki ismerősei tapasztalatai miatt sem aggódik.

Szentiványi Hajnalka elárulta, hogy a környezetében lévő nők többsége több, mint egy-két év után esett teherbe, úgyhogy még nincs oka elkeseredni, és az egészségügy segítségét sem egy esetleges betegség miatt kérte.

"Mindenki azt hiszi, hogy azért voltam orvosnál, mert esetlegesen valamilyen olyan problémát diagnosztizáltak nálam, hogy nem lehet gyerekem, de erről szó sincs! Mi ezt tudatosan akarjuk és akartuk, úgyhogy előtte elmentünk az orvoshoz és megcsináltattunk minden vizsgálatot, és Ő pedig megnyugtatott, hogy mindkettőnkkel minden rendben van" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Dundika, aki elárulta: két gyermeket szeretnének.

Sosem volt kíváncsi az egyéjszakás kalandra Dundika!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.