"Tegyék, de ésszel!"

Dögös képek - Dundika: Én sosem voltam rá kíváncsi

Talán sokan meglepőnek tartják, de a magyar playmate-nek sosem volt része egyéjszakás kalandban - Dundikát az ilyesmi nem érdekli, mindig hosszútávra tervezett...

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.09.08 10:45ma.hu

Más lányok meséltek neki egyéjszakás élményeikről, de Dundika nem próbálta ki - Őt nem vonzotta a dolog. Van persze előnyük is, véli a csinos modell, tapasztalatszerzés terén mindenképp, de ő sosem volt rá kíváncsi.

Huszonhat évesen 5 férfi volt az életében, mindegyik tartós kapcsolat. Őt úgy nevelték, hogy hosszútávra tervezzen. Dundika elárulta: inkább a mai korszakot, semmint a mai lányokat ítéli el. Ha odaadják könnyen magukat, tegyék, de ésszel - vélekedett Dundika a Kiskegyedben.

A szemrevaló modell a párjával, Lacival is több éve van együtt, tavaly januárban meg is tartották esküvőjüket a fesői szépségű Mauritius-on.

A pár jelenleg a gyermekáldásra készül. Régóta vágynak babára. Ugyanakkor kezdték érezni párjával, hogy már hiányzik egy csemete a boldogságukhoz.

Eddig azonban Dundikának még nem sikerült teherbe esnie. A playmate elárulta, tél óta már nem gördítenek akadályt a gyermek érkezése elé.

Több módszert is bevetettek, köztük a nagymamák által ajánlott párnán alvást és a gyertyaállás-trükköt is.

A sztár ezen felül persze az egészésges életmódra is átváltott, hogy kedvesével mielőbb babát ringathassanak.

Dundika egyébként ikrekre vágyik, egy fiúra és egy lányra. Ha ez nem jön össze, akkor lányt szeretne inkább, akinek a Szederke nevet adná.

Édes négyesben huncutkodott Dundika!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.