A playmate igazi feleség lett

Képek- Dundika: túl nagy!

Hornyák Hajnalka még építkezni készült Pécsett, most azonban férjével, Szentiványi Lászlóval együtt megváltoztatták tervüket. Dundika igazi háziasszony lett és nagyon várja, hogy leendő otthonukat csinosítgathassa.

Félmeztelen képekben a szexis Dundika! képgaléria

2009.08.19 17:50ma.hu
Fotó: dundika.hu

- "A telket már megvettük, de be kell látnunk, egy építkezés túl nagy macera. Már nem vagyunk benne biztosak, hogy belevágunk. A minap viszont találtunk egy gyönyörű házat, ami megfelel igényeinknek, így elképzelhető, hogy megvesszük.

Mostanában úgyis ráérnék a házat csinosítgatni, hiszen igazi feleség lettem, többnyire itthon vagyok. Szinte mindennap meleg étellel várom a férjemet, aki viszont rengeteget dolgozik.

Én pedig igyekszem az otthon nyugalmát és melegét megteremteni"
- hangsúlyozza a csinos ex-playmate, Dundika a Kiskegyednek.

A közös otthon tervezgetése mellett a házaspár nem marad pihenés nélkül…a napokban ugynais Dundika édes négyesben töltött el négy kellemesen feledhetetlen napot Ausztriában.

A szexi playmate férjével és friss házas barátaikkal üdült a "paradicsomban", ahol a wellnessezés mellett a csodás táj és a bikinis hógolyózás volt számára a legemlékezetesebb.

- "Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer majd bikiniben fogok hógolyózni és bohóckodni a férjemmel. Hihetetlen élmény volt! Amikor odaértünk a szállodához, még csak négy fok volt, majd később már legalább tizenöt, húsz fokkal lett melegebb az idő. Gondoltunk egyet, nekivetkőztünk, és mint a gyerekek, rohantunk ki a szabadba hógolyózni" - mesélte Dundika.

Dundika nem enged a szexpózokból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.