Dáridózott a volt playmate

Dundika ma is igent mondana Lagzi Lajcsinak!

Mindössze középiskolás volt Szenitványi Hajnalka, amikor először próbálta ki magát háttértáncosként - Ekkor ismerkedett meg Lagzi Lajcsival.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.03.12 07:15ma.hu

Ma is bármikor igent mondana Lagzi Lajcsinak Dundika - Bár csak a Dáridó című műsor vége felé kezdett háttértáncosként dolgozni a csapatban, megismerte és megkedvelte Lajcsit, szívesen dolgozna újra vele.

Karsai Zita és Hujber Ferenc neje, Cynthia is dáridózott, de nem együtt léptek színpadra. Dundika nemcsak a televíziós változatban szerepelt, vidéki turnékra is elkísérte Lajcsit. A zenész jól emlékszik Dundikára, és büszke rá, hogy egykori táncosa ügyesen élt az élet adta lehetőségekkel - írja a Napi Ász.

Noha már tizenévesen is csinos lány volt, Dundikáról annak idején még aligha gondolhatta bárki, hogy egyszer ismert playmate lesz - De a nagyérdemű főként így ismerhette meg, manapság pedig énekesnőként bontogatja szárnyait.

Bár kortársai nem sietik el a gyermekvállalást, Hajni jelenleg családot tervez a párjával. Sosem titkolta, hogy mielőbb anya szeretne lenni.

Kedvesével, Lacival Mauritius-on, a tengerparton kötötte össze hivatalosan is az életét. Most jött el az ideje, hogy úgy érzik, már hiányzik egy gyermek a boldogságukhoz.

Dundika nemrég elárulta, már az egész család nagyon várja a kicsi érkezését, és baráti társaságukban is sokan ringatnak már babát.

Már azt is tudja, hogyan képzeli el a szülést: párja nem lenne benn a szülőszobában, Dundika az anyósával vajúdna, mert megnyugtatja a jelenléte.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.