A playmate gőzerővel babát gyárt!

Dundika az anyósával vajúdna!

Bár sok ismert ember csak harmincas évei végére halasztja a gyermekvállalást, a csinos playmate nem így van ezzel: Dundika régóta vágyik kisbabára, párjával gőzerővel "dolgoznak" az ügyön...

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.02.26 07:50ma.hu

Sokat beszéltek már párjával a babavállalásról, s Dundika most úgy döntött, eljött az ideje, hogy anya legyen - Hiányzik egy gyermek a boldogságukhoz. A playmate elárulta, a család is várja már a kicsit, édesanyja pedig hetente megkérdi tőle, mikor lesz már nagymama.

Baráti társaságában is mindenkinek van már gyermeke, Dundika már azt is eltervezte: nem akar apás szülést. Kádban vajúdna, s elárulta: szeretné, ha anyósa lenne vele, mert a jelenléte megnyugtatja. A pluszkilóktól nem fél, bízik benne, hogy hamar ledolgozza őket - mondta el a Star magazinnak.

Dundika, aki ma már Szentiványi Hajnalka névre hallgat, évek óta él boldogságban a kedvesével, Lacival, s korábban is egyetértettek abban, hogy mielőbb gyermeket szeretnének. Csupán ennek időpontjában nem egyeztek meg.

A csinos playmate, akinek fotóit férfiak ezrei nézegetik örömmel, házasságában kiegyensúlyozott, nyugodt lett. Korábban féltékeny típusnak tartotta magát, de elárulta, Lacival való kapcsolatában minden megváltozott.

Kedvesével száz százalékig megbíznak egymásban, és megadják a másiknak a szabadságot, persze normális határok között.

Laci és Hajnalka festői környezetben, Mauritius-on kötötte össze hivatalosan is az életét - Dundika csodás ruhakölteményt választott, nem túl meleget, hiszen tűző napon mondta ki az igent a tengerparti homokban állva.

Hajni a hosszas készülődés miatt egy teljes órát késett a saját esküvőjéről, de szerencsére ez nem tántorította vissza a vőlegényt...

Dundika nem érezte magát túl fiatalnak a házassághoz, noha pályatársnői közül szinte senkinek sem kötötték még be a fejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.