A playmate már nem dobálja a tányérokat!

Megváltozott az élete! Dundikát megszelídítette a házasság!

Dundika régebben igencsak féltékeny hölgyemény volt. Persze ezt is meg lehet érteni, ha az ember lánya sok pofont kap az élettől, nem csoda, hogy hisztis lesz. Teljesen megváltozott, soha nem vonja kérdőre párját!

Dundika forró képekben! képgaléria

2009.01.28 17:00ma.hu

- „Amióta férjhez mentem, 180 fokot fordult az életem, nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok. Korábban féltékeny voltam, de ez a partnereim viselkedésének volt köszönhető. 

Lacival száz százalékosan megbízunk egymásban, első perctől kezdve mindketten éreztük, egyformán fontosak vagyunk egymásnak."
- írja a Kiskegyed.

Dundika, a nyuszilány!

S hogy mi a titka annak, hogy férjével minden jól működik? 

- „Megadjuk egymásnak a szabadságot, persze normális határok között!” – nevetett fel az énekesnővé változott nyuszilány.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.