A huginak alapos átverést eszeltek ki!

Dundika nem akar áldozatul esni

Még nem tudja, mi vár rá, különösen a férjétől, Lacitól - Dundika elmondása szerint nem az a viccelődős fajta, ám régebben mások is tettek róla, hogy benne legyen a "buliban"...

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.04.01 08:45ma.hu - Fotó: dundika.hu

Április elsején az emberek többségének megfordul a tréfa, a bolondozás a fejében - Dundika még nem tudja, mit talált ki számára a párja, de nem szívesen esne áldozatul egy átverésnek, mert nem az a viccelődős fajta!

Testvéreivel gyerekkorukban gyakran megvezették egymást: húgát például az éjszaka közepén felverték, hogy kezdődik az iskola, készüljön.

Dundika azonban nem emlékszik durva átejtésre, mindig igyekezett is megelőzni, hogy megtréfált váljék belőle - mondta el a sztár a Napi Ásznak.

A csinos egykori playmate-et mostanság leginkább a babavárás hozza izgalomba! Dundika és kedvese ugyanis most látta elérkezettnek az időt, hogy immár ne állítsanak akadályt elé: ha jön az utód, örömmel fogadják!

Hajni már évekkel ezelőtt tudta, hogy fiatalon szeretne anya lenni, s párja is mindig egyetértett vele abban, hogy mihamarabb szülők legyenek. Úgy érzik, mostmár hiányzik boldogságukhoz egy gyermek.

Dundika nem titkolja: több trükköt is bevetnek kedvesével, hogy a kicsi mielőbb megfoganjon. Nemrég a sztárnak petefészek-gyulladása volt, de reméli, hogy betegsége nem gördít akadályt a gyermeknemzés elé.

A szőkeség és párja a szexpózokon nem változtat, de bevetik a párnán alvást vagy például a gyertyaállás-trükköt.

Ismerőseik többsége már kisbabát ringat, és a család is nagyon várja már az unokát, így a fiatal pár reméli, nemsokára megörvendeztethetik őket a jó hírrel.

Dundika már tudja: apás szülést nem akar, de vajúdás közben szeretné, ha az anyósa vele lenne, mert megnyugtatja a jelenléte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.