Mégsem építkezik a volt playmate

Izzasztó fotók - Dundika otthonülő feleség lett?

Családi házat akart építeni a csinos ex-playmate és párja - Dundikáék azonban elálltak ettől. Pedig ahogy a csinos modell mondja, lenne ideje csinosítgatni: igazi otthonülő lett.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2009.09.29 06:30ma.hu

Meggondolta magát Dundika és a férje, Laci - mégsem építenek házat Pécsett. Megvették a telket, de rájöttek, nagy macera lenne az építés, így inkább házat vennének: már kinéztek egyet.

Dundika elárulta: lenne ideje csinosítgatni, hiszen igazi otthonülő feleség lett, minden este vacsorával várja a párját. Igazi háziasszony, aki azonban most is be-beugrik szerepelni, ha kell. Lagzi Lajcsival például minap találkozott a NÉVshowR-ban - adta hírül a Napi Ász.

A 26 esztendős explaymate párjával már a gyermekáldásra készül - Dundika és Laci közel egy éve várnak rá, hogy végre bejelenthessék: kisbabájuk születik. Eddig azonban sajnos még nem sikerült teherbe esnie a sztárnak.

A sikertelen próbálkozások miatt kissé el van szomorodva. Sőt, úgy érzi, el is van késve, hiszen édesanyja és húga húszévesen már babát ringatott, mindketten 18 évesen szültek.

Dundika és férje mindketten átestek különféle vizsgálatokon, és megnyugtatták őket, semmi baj nincs egészségükkel, nem mindenkinél jön össze elsőre a gyermek.

A páros a szexpózokon nem változtatott, de egyéb módszekeret bevetnek, így például a párnán alvást - a nagyi tanácsára - és a gyertyaállás-trükköt.

A csinos modell és énekesnő azonban attól sem idegenkedik, hogy örökbefogadjanak. Ezzel azonban várna, először mindeképp saját gyermeket is szeretne.

Dundika szerint túl nagy! De micsoda?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.