Miért nem esett még teherbe Dundika?

Képek- Örökbe fogadna a nagymellű nyuszilány?

Dundika úgy érzi: el van késve, hiszen édesanyja és testvére is 18 évesen vállaltak gyermeket. Az énekesnő-modell hamarosan betölti a 26. életévét, azonban ez idáig még nem esett teherbe.

PIkáns képeken pucér melleivel arat sikert Dundika! képgaléria

2009.09.22 15:29ma.hu

A szexis playmate nagyon szeretne már kisbabát, ezért kissé el van szomorodva a sikertelen próbálkozások miatt, de reméli, hamarosan rámosolyog a szerencse, és teherbe esik.

Közel egy éve próbálkozik Dundikáék már orvosnál is jártak, ahol kiderült, mindkettejükkel minden rendben van.

A nőgyógyász megnyugtatta őket: nem mindenkinek sikerül rögtön a baba, csak próbálkozni kell lelkesen…addig azonban még várnának az örökbefogadással…

A páros nem változtatott a szexpózokon, de nagyik által tanácsolt párnán alvást és gyertyaállás-trükköt is kipróbálják - nyilatkozta pár hónapja Dundika.

Azt is leszögezte, hogy hajlandó tanga helyett rendes bugyit viselni, semmilyen módon nem szeretné veszélyeztetni a leendő kisbabát.

Dundika egyébként nem tervez apás szülést.

- "Mindketten egészségesnek bizonyultunk az orvosi vizsgálatok során, így csak annyi dolgunk van, hogy kivárjuk a gyermekáldást. Egészségesen táplálkozunk, és igyekszünk a stresszt is kizárni az életünkből" - nyilatkozta Dundika, majd elárulta: az örökbefogadástól sem zárkózik el.

- "Elsőnek mindenképpen saját gyermeket szeretnénk. Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy más gyermekét neveljem, mostanra azonban nem tartom kizártnak, hogy a második gyermekemet árvaházból vegyem magamhoz" - mondta el a Napi Ásznak az egykori nyuszilány.

Arról már konkrét elképzelése van, hogyan akar vajúdni: kádban, és szeretné, ha anyósa mellette lenne, mert a jelenléte teljes mértékben megnyugtatja.

Dundika különleges szexpózokat próbálgat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.