Hangszálait félti a playmate

Dundikánál már testi gondokat is okoz...

A modell egyáltalán nem bírja a füstöt, és ennek hangot is ad - Dundika pszichésen nem szereti, és nem csak szellemi, hanem testi gondokat is okoz neki.

2009.12.01 06:30Tabu tv

A Tabu Tv megtudta: a füst nagyon gyorsan megtelíti Dundika hangszálait, ami abszolút rosszat tesz nekik.

"Alapból is van egy rekedtsége a hangomnak, de akkor amikor füst van a közelemben, akkor aztán képes vagyok totálisan berekedni" - mondta el a tabutv.hu videójában a modell, aki már másfél éve jár énektanárhoz.

"Pszichésen nem szeretem a füstöt. Tudom, hogy nagyon sokan meg fognak lincselni ezért, de abszolút ellene vagyok a dohányzó embereknek. A közelemben nem nagyon gyújthatnak rá, persze ha most itt rágyújtanak, akkor nem mondom nekik, hogy légyszíves menj már innen a közelemből, de egyáltalán nem szeretem" - meséli a tabutv.hu riporterének Szentiványi Hajnalka, aki szerint a hangjának sem tesz jót a dolog.

Dundika döbbenten állt az események előtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.