A bálon folytatódik a szombat esti láz?

Hoppá - Kiss Ramónát nem a párja viszi táncba!

Alig várja már élete első Operabálját Kiss Ramóna - Csakhogy a csinos színésznő hivatalos kísérő nélkül érkezik a rendezvényre. De kivel fog akkor táncolni Ramóna?

Így táncol Kiss Ramóna és Markó Róbert! képgaléria

2009.02.18 16:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Barátok közt sztárja nagyon szeretett volna a kedvesével, Tóth Norberttel menni a jeles eseményre, ám a focistának ezen a napon a Győri ETO ellen kell kiállnia csapatával.

Kiss Ramónát
ezért pár híján a Szombat esti láz-beli partnere, Markó Róbert táncoltatja majd meg az Operabálon. A sztár szerint kedvese ebből nem csinál problémát, tudja, hogy megbízhat Ramónában és jóban is van a táncpárjával. A színésznő egyébként egyedi, Makány Márta által tervezett darabban érkezik a rendezvényre. - adta hírül a Blikk.

Kiss Ramónának a Szombat esti láz-beli szereplése előtt régi álma volt, hogy megtanuljon táncolni. Így kapva kapott az alkalmon, amikor kiderült, hogy ő lehet az egyik táncos a műsorban.

Ramóna remekül teljesített a show-ban Markó Róbert oldalán, s mint már a kezdetekkor elmondta: reméli, hogy a későbbiekben a kedvesét is elcsábíthatja majd a táncparkettre.

A szép színésznőt a Szombat esti láz alatt összeboronálták a partnerével, annak ellenére, hogy Ramóna mindvégig állította, csupán barátok.

Különösen azután keltek szárnyra a pletykák, hogy a táncos Markó Róbert a páros forró hangulatú tangója után kijelentette: Ramóna egy szexistennő. A táncos azonban rögtön magyarázta is a félreérthető megjegyzést, mondván, valójában szexis nőt akart mondani.

Véleménye szerint a színésznő nagyon jól játszotta, amit kellett. Táncuk története ugyanis arról szólt, hogy ő megcsalta a nőt, aki ezt nem bírta elviselni, és a végén megölte a férfit.

Remek színésznek tartja Kiss Ramónát, fogalmazott, aki a maximumot akarja kihozni magából, ezért valóban nem volt nehéz együtt dolgozniuk.

A Barátok közt Zsófija és táncpartnere egyébként a műsor vége óta is gyakorolnak, Ramóna nem szeretne felhagyni a tánccal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.