Cipőfűzéssel mutatta ki szerelmét!

Kiss Ramóna harminc napig éhségsztrájkolt!

Saját bábszínháza volt Kiss Ramónának, amelyben naponta csak neki tartottak előadást - Később aztán még éhségsztrájkkal sem riadt vissza attól, hogy akaratát érvényesítse!

2009.02.17 06:45rtlbulvar.hu

Kiss Ramóna ovis korában még udvarolt a fiúknak, Kardos Eszter azonnal tudott nemet mondani, Kakasi Dóra pedig minden fotóján grimaszolt...

A Barátok közt szőkeségeit egy játszóház segítségével visszarepítették a Reflektor magazinban a gyermekkorukba, hogy elmeséljék Ramika, Esztike és Dórika homokozós legendáit.

Kiss Ramónának saját bábszínháza volt gyerekkorában. Édesapja csakis Raminak tartott előadásokat, méghozzá napi rendszerességgel. Ramóna imádja a kabalákat, még ma is plüssállatokkal alszik.

A színésznő már háromévesen tudta, mit akar, és mit nem. Bölcsibe például nem akart járni, és ezért még sztrájkolni is képes volt.

- Harminc teljes napig nem ettem, nem ittam, nem beszéltem, leültem egy sarokba, és ott játszottam egyedül. Harminc nap után, amikor adtak enni a többieknek, akkor kérdeztem a bölcsis nénit, hogy: "Nem gondolod, hogy én is éhes vagyok?!"

Ebből is látszik, hogy Rami iszonyatosan akaratos volt, és ha valamit akart, azért képes volt a végsőkig küzdeni. De az első szerelme, bármennyire meglepő, mégis kudarccal végződött.

- Krisztiánnak hívták a szerelmemet, az elsőt, és úgy mutattam ki, hogy mindig be akartam kötni a cipőfűzőjét, de nem engedte.


Kardos Eszter fiús kislány volt, és inkább kocsikkal és üveggolyókkal játszott, mint babákkal. Kicsinek is szöszi volt, ami látszik első levágott hajtincséből is.

- Családi hagyomány az is, hogy mindenkinek a kis kéznyomatát meg szoktuk örökíteni só-liszt gyurmában, úgyhogy megmutatom a hátulját is, rá van írva, hogy Eszter, és amikor születtem, 1991-ben.

Kakasi Dóra imádott grimaszolni. Gyermekkori fotói arról nevezetesek, hogy szinte mindig akkor sikerült lefényképezni, amikor vicces arckifejezést vág.

A kis Dórikát kedvenc szörnyes meséi annyira megedzették, hogy a horrorfilmek sem ijesztik meg, hanem mulat rajtuk. Egy ismerősük félelmetes pincéje pedig kifejezetten vonzotta kiskorában.

- Volt egy pince, ahova én rendszeresen lejártam egyedül. Pedig nagyon félelmetes zugokkal volt tele a pince és az egész ház is, de én nagyon szerettem ott mászkálni egyedül.

Raminak, Dórinak és Eszternek tehát igazán kalandos gyerekkora volt, és a játszóházas szórakozás közben arra is rájöttek, hogy még ma is imádnak játszani. És nem is csak a Barátok köztben…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.