A színésznő nem akar közöset?

Mit szól a párja? Kiss Ramóna csak magának venne lakást

Új tervei vannak az új évben a csinos színésznőnek - Kiss Ramóna nemcsak a tánccipőktől nem válik meg, de lakást is vásárolna. Méghozzá csak saját magának.

Így táncol Kiss Ramóna és Markó Róbert! képgaléria

2009.01.23 09:07ma.hu

A Barátok Közt Zsófija a Szombat esti láz után is folytatja a tánctanulást, partnerével igazi barátok lettek - Hetente egyszer gyakorolnak, de akkor sokat. Markó Róbertnek jelenleg nincs versenytáncos partnere, Kiss Ramóna azonban úgy érzi, a férfi tudása jóval megelőzi az övét, így ő nem gondolkodik abban, hogy felcsapjon táncosnak. A színészettel sem hagyna fel.

Kiss Ramóna és Markó Róbert a táncparketten - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ramóna egy másik, igazán nagy újítást is tervez életében: saját lakással lepné meg magát! Olyannal, ami igazán "Ramis." Az ingatlant nem közösen vennék párjával, a színésznő jó befektetésnek is tartja a vásárlást, hiszen nem tudni, mint hoz a jövő - mondta el a Hot! magazinban.

Kiss Ramóna régóta vágyott arra, hogy a táncparketten kipróbálhassa magát, erre a Szombat esti lázban remek lehetősége nyílott.

Korábban ugyan úgy volt, hogy a színésznő a Celeb vagyok, ments ki innen! című kalandjáték egyik résztvevője lesz, de a táncos show próbái éppen egybeestek volna a másik műsorral.

A színésznő nagyon megszerette a táncot, és már a show kezdete előtt biztos volt abban, hogy párjának, Tóth Norbertnek is táncol majd, illetve őt is szeretné a parkettre csábítani.

Focista kedvesével Ramóna több éve egy párt alkot, s bár családjaik is jól megértik egymást, ők egyelőre nem tervezgetik az esküvőt.

A csinos sztár nem is beszél erről, korábban azt mondta, majd esetleg akkor, ha már valóban megvolt a lánykérés. Egy dologban azonban biztos: látványos esküvőt szeretne.

Egyelőre azonban leköti a munkája, a tánc, no és persze a tanulás, hiszen még főiskolai tanulmányain sincs túl.

Párjával egyébként szabadidejükben legszívesebben kirándulnak vagy közösen filmet néznek. Talán hamarosan a tánc is beléphet a kedvenc elfoglaltságok közé?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.