Nem szeretik Zsófit?

Mi történt? Nem akarják látni Kiss Ramónát!

Meglepetést hozott az a szavazás, melyen a Barátok közt sorozat nézői voksolhattak, melyik szereplőtől válnának meg legszívesebben...

Kiss Ramóna és Markó Róbert a Szombat esti lázban! képgaléria

2009.01.16 12:30ma.hu

A nézők ugyanis a legtöbb szavazatot Kiss Ramónára adták, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy a Zsófit alakító színésznő mostanában nem túl közkedvelt. Az eredmény meghökkentő, hiszen a fiatal sztár a sorozat kedvencei közé tartozik és a Szombat esti lázból is utolsók közt esett ki. Lehetséges, hogy elfáradt a karaktere - adta hírül a Blikk.

Kiss Ramóna hat éve alakítja Zsófit a népszerű sorozatban, annak idején az édesanyját megformáló Hullan Zsuzsával és bátyját játszó Gyetván Csabával egyidőben került a történetbe.

Az Olaszországból hazaköltöző családot alakították - közülük Zsófi volt a legkevésbé elragadtatva attól, hogy Magyarországon kell élnie, hiszen imádta Nápolyt, ahová kezdetben bármi áron vissza akart jutni...

A Kiss Ramóna által alakított karakter azóta nagy változáson ment keresztül, mostanság inkább pasi-ügyeivel kavarja meg a cselekményt a sorozatban.

A csinos színésznő, akinek a privát életben régóta Tóth Norbert focista a párja, nemrég a Szombat esti láz című táncos show-ban is részt vett, s ügyesen helytállt.

Az utolsó három pár közé került partnerével, Markó Róberttel, a nézők egészen addig továbbjuttatták. Vajon csak Zsófi karaktere nem szimpatikus már a nézőknek?

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.