Színésznőből búvár lesz "Zsófi"?

Kiss Ramóna a Maldív-szigetekre költözik!

Még a családalapítás előtt ki szeretne költözni a Maldív-szigetekre Kiss Ramóna - A színésznő ugyanis nagy váltást tervez: nem ragaszkodik a képernyőhöz, hivatásszerűen is kipróbálná a búvárkodást!

2009.02.12 09:45ma.hu

Közel hét éve alakítja a Barátok közt Zsófiját Kiss Ramóna, aki azonban nem ragaszkodik a színészethez. Nemsokára meglesz közgazdász diplomája, emellett viszont szenvedélyes búvár, megszerezte a mesterbúvári címet.

Még előtte áll pár merülés, de utána oktathatja is a búvárkodást. Ramóna a Fókusz Portréban elárulta: párjával szeretne családot alapítani, de még előtte kiköltözne Norbival egy egzotikus országba, hogy egy évig hivatásszerűen is gyakorolhassa a búvárkodást. A Maldív-szigetekre vágyik, de Thaiföld is szóba jöhet - adta hírül a Napi Ász.

Egyelőre tehát nem kell attól tartani, hogy Kiss Ramóna is távozik a Mátyás térről - a közelmúltban döntés született arról, hogy több kollégájának mennie kell.

Igaz, hogy egy nemrég készült felmérésből meglepő dolog derült ki: Ramóna már nem olyan népszerű a sorozatban, a legtöbb néző arra voksolt, hogy Zsófitól szívesen megválnának. Lehetséges, hogy elfáradt a karaktere.

A színésznő hét évvel ezelőtt Hullan Zsuzsa és Gyetván Csaba társaságában érkezett a sorozatba: ők alakították az Olaszországból hazatelepülő Szentmihályi családot.

Ramóna közel négy éve a profi futballista Tóth Norbert kedvese - a páros egyelőre nem tervez esküvőt.

Sőt, a színésznő egy igazán nagy újítást is tervez életében: lakást vásárolna, de csak saját magának. A sztár jó befektetésnek tartja az ingatlant.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.