"Nem a külső, a belső kisugárzás számít"

Kiss Ramónát Rékasi Károly tette igazi nővé?

A csinos fiatal színésznőnek élete részévé váltak a kollégái - Olyanok, mint egy család, és a tizenhét évesen a sorozatba bekerült Kiss Ramónából itt vált tinédzserből igazi nő.

2009.10.21 08:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nemrég ünnepelte a Barátok közt stábja az ötezredik epizódot - Míg korábban a háromezredikről a budapesti Gödörben emlékeztek meg, ezúttal tábortüzes-birkapörköltes buli volt.

Kiss Ramóna szerint a kollégák már olyanok, mint egy család. A nap 24 órájából 10-et együtt töltenek, s persze adódnak viták is, de ezeket megbeszélik. Ő 17 éves volt, mikor bekerült a sorozatba, azóta hét év telt el, jöttek a komolyabb jelenetek, és belépett életébe Bartha Zsolt, azaz Rékasi Károly is. Ezzel jelezték, hogy már felnőtt nő lett.

Ramóna szerint ez az életben is igaz rá, abszolút nőnek érzi magát, és ez nem a külsőtől, hanem a belső kisugárzástól függ. A csinos színésznő egyébként az életben is összejár vele hasonló korú kollégáival, mert imádják egymást - mesélte az Epizód magazinnak.

Kiss Ramóna a való életben Tóth Norbert focista párja, akivel egy év ingázás után most már nem távszerelemben él.

A szép színésznő nemrég elmondta, nagyon szeretne hamarosan kertes házba költözni.

Gyűjtögetés helyett inkább elutazik nyáron külföldre, de reméli, hogy idővel vásárolhat magának egy kertes otthont.

Kiss Ramóna nagyon sokat dolgozik, nemcsak a forgatások, fellépések is lekötik idejét, de ha teheti, tengerpartra utazik és búvárkodik kikapcsolódásképpen.

A színésznő kapcsolatát illetően egyébként már többször felröppent a pletyka, hogy a fiatalok szakítottak, ám Ramóna ezt mindig megcáfolta.

A Barátok közt Zsófija azt fájlalta, hogy sajnos nem tud annyit időt a szeretteire fordítani, amennyit szeretne.

Ha van egy szabad napja, azonnal hazautazik Veszprémbe, olykor azonban kénytelen hetekig nélkülözni őt a családja.

Édesapjával azonban gyakran összefut, mert ő gyakran megy fel a fővárosba munkaügyben.

Kiss Ramóna tudja, mit kell tennie, ha mégis nekirontana...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.