Még mindig távszerelemben él a pár

Baj lehet Kiss Ramóna kapcsolatával?

Korábban a hétvégéket mindig a családjával és a kedvesével töltötte a Barátok közt sztárja - Mostanában azonban keveset látni otthon Kiss Ramónát, ahogyan a párja családjáért egyébként rajongó szerelmét, Norbit is.

2009.04.16 13:15Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Veszprémben szervezett mindig közös programot hétvégente a csinos színésznő - otthon találkozott a családjával és a kedvesével, Tóth Norberttel is.

Mivel a focista is kedveli Kiss Ramóna szüleit, furcsa, hogy mostanság egyiküket sem látni a színésznő otthonában. Felröppent a pletyka is, hogy a páros már nincs együtt - adta hírül a Hot! magazin.

A lapnak Ramóna elmondta: sajnos nem tud annyi időt a szeretteire szánni, amennyit szeretne. Korábban a Szombat esti láz kötötte le az idejét, most pedig új darabban, a Leilában próbál Budapesten.

Ha van egy szabad napja, azonnal hazautazik, olykor azonban kénytelen hetekig nélkülözni őt a családja. Édesapjával gyakran összefut, mert ő gyakran megy fel a fővárosba munkaügyben - tette hozzá a sztár a Hot!-ban.

Ramóna elárulta, a szabadidejét természetesen most is a párjával tölti, noha még mindig távkapcsolatban élnek. Hétvégente találkoznak, vacsorázni mennek vagy kirándulni, és már tervezgetik a nyári pihenést. Sajnos most is csak egy hétig lazíthatnak majd - sajnálkozott a Hot! magazinban a színésznő.

A páros Spanyolországba utazna, de még nem döntöttek, melyik részére.

Ramónát egyébként olykor meglepetésszerűen látogatja meg a család azon része, amelyik csak ritkán láthatja őt.

Édesanyja és nagynénje a minap váratlanul betoppant hozzá, melynek a fiatal sztár nagyon örült. Forgatás után igazi csajos napot tartottak - árulta el Rami a Hot! magazinban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.