A Barátok közt sztárja a legjobban öltözött nő?

Kiss Ramóna: Büszke vagyok magamra!

A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna nagyon büszke arra, hogy jelölték a legjobban öltözött nő kategóriában az idén először megrendezésre kerülő Glamour Woman of the Year gálán.

Kiss Ramóna itt is gyönyörű ruhákat visel! képgaléria

2009.03.16 13:10ma.hu

A Barátok közt gyönyörű Zsófija szereti a divatot, követi az új irányzatokat, de sosem venne fel olyan ruhát, ami bár trendi, de neki nem tetszik. 

A népszerű sorozat szereplője a hétköznapokon lazán, sportosan öltözködik, de imádja, ha nőies ruhákba bújhat. – írja a Blikk.

- „ gyekszem mindig az alkalomhoz illően öltözni, napközben a kényelmes, fiatalos ruhákat részesítem előnyben.” – árulta el Ramóna.
 
– „ De szeretem a nőies, szexis darabokat is, amiket főleg különböző rendezvényeken, bálon, díjkiosztón viselek. Ilyen eseményekre hét éve Makány Márta készíti a ruhámat, akit a legjobb divattervező kategóriában jelöltek!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.