Azért kétszer is fog utazni külföldre!

Videó- Kiss Ramónának is meg kell küzdenie a gazdasági helyzettel!

Kiss Ramónával épp virágültetés közben találkoztunk, aki elmondta hogy már nagyon szeretne kertes házba költözni, de sajnos még gyűjtenie kell rá. Szerinte, ha tehetné mindenki családi házban élne, hiszen ennél jobb dolog nincs is.

2009.06.06 12:00ma.hu

Nyáron gyűjtögetés helyett inkább nyaral: kétszer is fog utazni külföldre.
 
- „Nagyon szeretnék kertes házba költözni, remélem hogy majd idővel ez össze is jön, de ez sajnos majd csak később lesz. Természetesen gazdasági okai is vannak a dolognak. Ha tehetné, mindenki szíve szerint egy nagy családi házban élne, de nekem még gyűjtögetnem kell rá, és idővel remélem összejön.”- mondta el a Tabu Tv-nek Kiss Ramóna.

Ramóna nagyon sokat dolgozik, de még így is időt tudott szorítani a pihenésre. 

A Barátok Közt Szentmihályi Zsófija a sok fellépés és forgatás ellenére elhatározta: ezúttal muszáj kikapcsolódnia. Imád búvárkodni, így csak olyan hely jöhetett szóba, ahol tengerpartot talál. 

- „Horvátországba és Olaszországba megyünk, de csak négy-négy napra. Hál' istennek legalább erre el tudtunk szabadulni: barátokkal megyünk pihenni.”- tudta meg a Tabu Tv az RTL Klub sztárjától. 

- „Nekem csak egy erkélyem van, de ha tehetem mindig segédkezem a nagyszüleimnek a kertészkedésben. Ennek ellenére tervezem hogy az erkélyre növényeket telepítek, és már próbálkoztam régebben muskátlival, illetve fűszernövényekkel is. Volt már petrezselymem, metélőhagymám, bazsalikomom, csak aztán ezek egy idő után eltűnnek, most pedig megint újra kellene indítani a rendszert, de ez várat magára egy kicsit.”- meséli Kiss Ramóna a Tabu Tv riporterének.

Olvassa el itt, mit művelt Kiss Ramóna három férfivel- egyszerre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.