Hol volt a színésznő kedvese?

Kiss Ramóna három fickóval mulatott - egyik sem a párja volt

Fergeteges hangulatban múlatta az időt egyik budai diszkóban a Barátok közt Zsófija a minap - Kiss Ramóna nem egyedül, hanem három sráccal bulizott a szórakozóhelyen, de a kedvese, Norbi nem volt ott.

2009.05.14 08:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Féktelen jókedvről tett tanúbizonyságot a táncparketten Kiss Ramóna egy budai diszkóban - A fiatal színésznő három fiú társaságában ropta, de egyikük sem a párja, Tóth Norbert volt.

A DJ-nek is feltűnt Ramóna kicsattanó hangulata, s beleszólt a mikrofonba: "látom, Barátok közt vagyunk!" A sztár nagyon csinos volt, mélyen dekoltált felsőben táncolt. Látszott, hogy a fiúkkal nem most ismerkedett meg.

Ezen a hétvégén Ramóna párja nem is focizott, tehát akár kedvesével is tarthatott volna a diszkóba. Érdeklődésre a színésznő elmondta, hogy Norbi barátaival bulizott aznap este, akiket évek óta ismer. Nem kell semmi rosszra gondolni - szögezte le Ramóna, aki hozzátette: párja azért nem tartott vele, mert vasárnap hajnalban edzése volt - adta hírül a Hot! magazin.

Kiss Ramóna és kedvese régóta távkapcsolatban él, hiszen a színésznőt Budapesthez köti a munkája, a focista Norbertet viszont Szombathelyhez a Haladás csapata.

A párosról már hetekkel korábban felröppentek a hírek: valami baj lehet a kapcsolatukkal?

A Barátok közt sztárját ugyanis otthon, Veszprémben sem gyakran lehetett látni, ahol rendszerint a kedvesével is találkozott hétvégente. Szárnyra kelt a pletyka, hogy már nincs is együtt a pár.

Kiss Ramóna azonban a híresztelésekkel kapcsolatban úgy reagált, hogy mostanság sajnos sokkal kevesebb időt tud otthon tölteni, mint amennyit szeretne.

Míg régebben a Szombat esti lázban táncolt, s ez rengeteg idejét elvette, most egy új, Leila című darabban próbál a fővárosban. Mellette pedig természetesen forgat a Barátok köztben.

Ha van szabad napja, azonnal hazautazik, de előfordul, hogy erre hetekig nem kerül sor. Ramit csak az vígasztalja, hogy az édesapja gyakran utazik Budapestre munkaügyben, így vele sűrűbben találkozhat.

A színésznő elmondta, hogy most is a kedvesével tölti szabadidejét. Hétvégente találkoznak, ilyenkor színes programokat szerveznek. Vacsorázni, kirándulni mennek együtt, s már a nyaralásukat is tervezgetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.