Újbóli jelentkezésre biztatják őket!

Visszahívja a kirúgott megasztárosokat a TV2?

Személyesen keresi meg a csatorna azokat a megasztár-jelölteket, akiket korábban nem találtak megfelelőnek a szereplésre - tudatta az egyik napilap szerkesztőségébe eljuttatott levél.

2010.01.14 08:15

Javában folynak már a Megasztár 5 előkészületei - Úgy tűnik azonban, nemcsak új jelentkezőkre számít a TV2, hanem azokra is, akiktől korábban megváltak.

A Napi Ász szerkesztőségébe eljutott egy, a TV2-től elküldött e-mail, amelyben a Megasztár 3-ból még a válogatókon kiesett fiút kérnek újbóli jelentkezésre. Egyenesen esélyesnek nevezik arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót. A csatorna talán nem bízik abban, hogy a Megasztár 5 színvonalas lenne csupán az új jelentkezőkkel? - teszi fel a kérdést a Napi Ász.

Tabáni István, aki nemrég nyerte meg a Csillag születik című tehetségkutatót, úgy nyilatkozott: maga is járt a Megasztárban, s úgy érzi, méltatlanul kiszórták a versenyből. Nagyon meglepődne, ha maga kapna ilyen levelet, függetlenül attól, megnyerte-e a Csillag születiket - mondta a Napi Ásznak az énekes.

Tabáni hozzátette, feltételezi, a TV2 mindent megpróbál, hogy felvegye a versenyt az RTL Klubbal. Ő örül neki, hogy a Csillag születik hozta meg számára a sikert, mert úgy érzi, rokonszenvesebben álltak hozzá ennél a csatornánál, a produkció pedig emberközelibb. Egyáltalán nem találta szimpatikusnak a módot, ahogy a Megasztárban közölték vele kiesését - mondta a Napi Ásznak.

A lap úgy tudja, az RTL Klubnál nincs gyakorlatban olyan eljárás, hogy régebbi jelentkezőket toborozzanak.

A TV2 szóvivője, Magyar Rita elmondta: nem rendhagyó, hogy direkt módon keresnek meg tehetségeket. Direkt casting rendszer működik a csatornánál, előfordul, hogy a szerkesztők megkeresnek olyan jelentkezőket, akik korábban csak egy hajszállal csúsztak le a döntőbe jutásról - mondta a Napi Ásznak a szóvivő.

Keresik a Megasztár 5 szereplőit - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.