Férfimagazinnal tárgyal a megasztár

Levetkőzik Bencsik Tamara?

Csupán egy fehérnemű van a csinos énekesnőn a Tűz című dalból készült videoklipjében - Bencsik Tamara elárulta, a forgatókönyv ellen nem tiltakozott, hiszen a szám hangulatát át kell adnia a klipnek. Most azonban lehet, hogy a fehérnemű is lekerül róla...?

Képekben a szexis megasztár, Bencsik Tamara képgaléria

2009.12.14 12:30ma.hu

Több hónapja népszerű a zenecsatornákon Bencsik Tamara Tűz című klipje - Eredetileg visszafogottabb videó készült volna a dalhoz, de amikor elkezdődött a forgatás, Tamara szerint a rendező ráérzett, hogy ezekből a képekből, ruhákból és dalból merészebbet is ki lehet hozni.

Az énekesnő egy franciaágyon fekszik melltartóban, három másik, hasonlóan meztelen lánnyal, de az erotika így remekül átjön - véli Tamara.

A megasztár elárulta, hogy több férfimagazin is megkereste már. Volt, amit határozottan elutasított, de egyik lappal tárgyal. Nem akar előre semmit elkiabálni, de annyi bizonyos: lehet, hogy hamarosan felfedi bájait.

Tamara elmondta: számára fontos, hogy a párja is támogatja. Nem visszatartja őt az előadói ambícióiban, hanem átlátja, mit és miért csinál - mondta a Napi Ásznak Bencsik Tamara.

Tavaly ilyenkor a G5 magazin decemberi számában pózolt a szemrevaló megasztár.

A Playboy-nak nemet mondott a 22 éves Tamara, de ebben a lapban vállalta a fotózást. Szexi, de nem erotikus képek készültek róla.

Bencsik Tamara kedvese egyébként a Megasztár fodrászcsapatában dolgozó Ádám.

A fiatalok a verseny alatt kezdtek el szimpatizálni egymással, ám mint azóta kiderült, a fiú azt gondolta: Tamara elérhetetlen, túl nagy falat a számára. Pedig kezdettől fogva tetszett neki a csinos énekesnő.

Végül a lány tette meg az első lépést, amikor neki kellett búcsúznia a tehetségkutatótól. A szerelmesek között azóta teljes az összhang. Sőt! Nemrég kiderült, hogy Tamarát egy év együttjárás után eljegyezte a párja.

A Velencei-tónál, naplementekor történt a lánykérés. Az énekesnő és kedvese már össze is költöztek.

Tamarát egyébként korábban Szecsődi Karcsival, Király Viktorral, sőt a zsűritag Mester Tamással is összeboronálták a verseny idején.

Nézze meg és pontozza Bencsik Tamara klipjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.