Világsztárokkal mulatott a megasztár

Képek - Széles Iza bejött a Black Eyed Peas rapperének!

A hazai énekesnő Londonban eljutott Alicia Keys VIP koncertjére, ahol több világhírű sztárral szórakozhatott együtt - A buli utáni Afterparty-n a Black Eyed Peas frontembere, Will.i.am volt a DJ - A rappernek annyira szimpatikus volt Iza, hogy a biztonsági őröket kikerülve egy közös fotót is készített a gyönyörű énekesnőről.

Széles Iza Alicia Keys koncertjén járt! képgaléria

2009.12.16 19:30Sunhill Media

Széles Iza több heti szervezés után - egy magyar lány segítségével - bejutott London legmenőbb klubjába, az Aqua-ba, ahol aznap Alicia Keys egy zártkörű VIP koncertet adott.

Iza egyszerre érkezett a helyszínre az amerikai sztárral, Alicia Keys-szel. Mikor az énekesnő kilépett, a kisbuszából paparazzik tömege fotózta le.

A tömeg közé állt Iza is, így sikerült elkapnia pár exkluzív képet a hollywoodi sztárról. "Fantasztikus buli volt! Alicia Keys a kedvenc énekesnőm, és így élőben ilyen közelről hallgatni őt, a legszebb karácsonyi ajándék, amiről valaha álmodtam. Alicia Keys hangja és személyisége elkápráztatott. Az egész koncert hihetetlenül profi volt. A helyszínen több angol híresség is jelen volt, helyi szappanopera sztárok és valóság- show hősök is. A tömegben felismertem Will Youngot és Alicia Dixont is. Rengeteg paparazzi állt a bejárat előtt, hogy meglesse a sztárokat bulizás közben!" - újságolta Iza.


Iza pénteken (december 18-án) a Respect Party - The Legends koncerten Alicia Keys dalait fogja énekelni, több magyar énekessel együtt egy budai szórakozóhelyen.

"Most hogy láttam Alicia Keys-t élőben énekelni, azt hiszem, hogy sokat tanultam tőle. Remélem el tudtam lesni pár trükköt és ezeket alkalmazni is szeretném péntek este a Respect Party-n. Már nagyon várom, hogy a közönség előtt elénekelhessem a kedvenc Alicia Keys dalomat!" - lelkendezett a hazai énekesnő.

"A koncert után a biztonsági őr szólt, hogy a party egy másik, nagyon menő szórakozóhelyen folytatódik. Addig-addig settenkedtem a bejáratnál, míg végül beengedtek a klub VIP részére. A hely DJ-je is szintén hatalmas meglepetés volt, a Black Eyed Peas zenekar frontembere Will.i.am adta a zenét a partizni vágyóknak."
- mesélte Iza.

"Mikor megláttam a DJ pultban a Black Eyed Peas frontemberét, azt hittem, hogy elájulok. A kedvenc zenéim közül válogatott, és hatalmas bulit csinált. Olyan kisugárzása van, hogy szerintem nincs nő, akit ne venne le a lábáról. Mikor közös képet szerettem volna vele csinálni, a biztonsági őre nem engedte meg. Mikor ezt meghallotta Will.i.am, rögtön megállt mellettem és kivette a gépet a kezemből, majd közös képet csinált rólunk. Nagyon jó fej és közvetlen volt. Azt hiszem, sohasem törlöm le a fényképezőgépemről az ujjlenyomatait" - mesélte viccesen Iza.

Az énekesnő biztosan az összes Londonban készült fényképet a karácsonyfa alá teszi, de reméljük, hogy minket is megajándékoz gyönyörű hangjával!

Széles Iza babonás, lemezről sem beszél!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.