Látványosan lefogyott a megasztár

Mínusz 15 kiló - Lakatos Krisztián nem áll meg!

A Megasztár egykori versenyzője álmában sem gondolta volna, hogy ennyit le fog adni - Szerinte ez még nem a végső eredmény, még szeretne megszabadulni minimum húsz kilótól, hogy rájöjjön egy harminchatos öltöny.

2009.12.21 06:30Tabu tv

Lakatos Krisztián csak azt vette észre, telnek a napok és a hetek, és hogy megy le róla a felesleg.

"Tizenöt kilót fogytam. Ez nekem akkora boldogság, amit álmomban nem gondoltam volna. Ez még nem a végkifejlet, mert még szeretnék leadni húszat, és akkor azt mondhatom, hogy rám jön egy harminchatos öltöny" - meséli a tabutv.hu riporterének a megasztáros, aki nagyon büszke az eredményére.

"Először is az embernek pszichikailag kell eldöntenie és feldolgoznia azt, hogy most le fog fogyni. Az egy tévhit, hogy mindez egy csettintésre működik. Ezt a vonatot el kell indítani, ami nagyon nehéz. Lekopogom, hogy ez nekem nagyon könnyen elindult" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lakatos Krisztián.

Most ugyanúgy eszik mindent, csak mértékkel. Ha kíváncsi Krisztián fogyásának titkára, pötyögje be a www.tabutv.hu webcímet!

Lakatos Krisztiánnál vérből jön!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.