Az énekes szingli és csajozik!

Lakatos Krisztián: Nincs senkim, de ez nem jelenti, hogy nem élek nemi életet

Nem él már kapcsolatban, de így is boldog Lakatos Krisztián - Megviselte a barátnőjével való szakítás, ám a rengeteg munka mellett úgy érzi, most jobb, ha nincs társa...

2009.06.28 12:00ma.hu

Az elmúlt időszak megfeszített munkával telt Lakatos Krisztián számára - Új lemezén 98 tagú szimfonikus zenekar kíséri az énekest, ez különlegesnek számít, hiszen jelenleg senki sem képviseli a szving műfaját ebben a formában.

Az LGT és Charlie legnagyobb slágereit dolgozták fel Krisztiánnak, aki csak élőben hajlandó énekelni. Az album megjelenése óta a lemezbemutató koncertjére készül.

A szerelem terén lazább időszak elé néz, noha most is vágyik a szerelemre. Ha megismer egy olyan lányt, akinek nem tud ellenállni, nyitott lesz egy új kapcsolatra. Titokzatosan elárulta: az, hogy jelenleg nincs kedvese, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem él nemi életet, de most nem ez a lényeg - adta hírül a Napi Ász.

Márciusban még arról számolt be Lakatos Krisztián, hogy két hónapja nagyon szerelmes egy nála tizenhárom évvel idősebb lányba.

A korkülönbség nem zavarta az énekest, sőt, azt tervezgette, hogy eljegyzi a kedvesét.

Úgy érezte, benne nemcsak az ideális nőt találta meg - aki nagyon sok mindenben hasonlít rá -, hanem egy személyben a legjobb barátot is.

Egy egyetemi koncerten találkoztak először a fiatalok, a sztár az utolsó számnál lesétált a színpad elé, ahol a lány szabályosan az "ölébe hullott". Krisztián odament hozzá, és neki énekelt.

A 31 éves kedves azonban munkája miatt Németország és hazánk között ingázott, neki és Krisztiánnak is leleményes szervezésre volt szüksége ahhoz, hogy rendszeresen találkozhassanak.

Úgy tűnik, éppen a túl nagy távolság vetett véget kapcsolatuknak.

Krisztián sosem tagadta, nagy hódolója a női nemnek. Legutóbb a VIVA Comet gálán okozott meglepetést kijelentésével, amikor meglátta Megasztáros csoporttársát, Hien-t, és közölte: Imádja őt, legjobban a lába jön be neki.

De gyorsan hozzátette: persze nem csinálna vele semmit, maximum esti mesét olvasna neki!

Örültek a szülők Lakatos Krisztián szakításának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.