Mégsincs béke a megák közt?

Ajjaj - Lakatos Krisztián durván beszólt Fekete Dávidnak!

Noha a finálé után Lakatos Krisztián és Fekete Dávid arról beszélt, hogy semmi gondot nem okozott kettejük közt a döntő előtt kitört "szülő-háború," ez a közösen töltött vacsorák alatt nem így tűnt...

Hien volt a hét második vendéglátója képgaléria

2009.01.14 14:30ma.hu

Egész héten feszült hangulat uralkodott a Hal a tortán forgatásain - Lakatos Krisztián ugyanis beszólogatott Dávidnak. Azt mondta, sz..rból nehéz lesz várat építeni. A fiú visszakérdezett, miért nagyképű Krisztián, aki közölte, szerinte Dávid az! A fiú ezután feltette a kérdést, miért oszt mindenkit Krisztián, aki végül úgy zárta a vitát: jobb lesz, ha Dávid Győrben marad! A lányok próbálták csendesíteni a fiúkat. Hien szerint Krisztián igazságtalannak tartja, hogy Dávid jutott a döntőbe. A fiúk később azzal védekeztek, az egészet nem gondolták komolyan - adta hírül a Blikk.

A hangulat már nem először vált feszültté a Megasztár dobogósai között. Miután a versenyből a tizenhárom éves Tóth Lüszi távozott, a fiúk hárman maradtak, s közülük csak egy lehetett a győztes.

A viták igazából Lakatos Krisztián kiesése után kezdődtek. A szegedi énekes családja ugyanis csalást kiáltott.

Nem egy helyen hangoztatták véleményüket, miszerint Dávid egyházközössége óriási támogatását élvezi, Király Viktor apja pedig "kilóra megvette" a zsűrit, s ennek köszönhető a sikerük.

Krisztián és Dávid - ahhoz képest, hogy a verseny alatt barátságban voltak - nem is szólt egymáshoz egy ideig. Ehhez hozzájárult az is, hogy Dávidnak nem esett jól Krisztián megjegyzése élő adásban, miszerint ő izgul a legjobban...

Végül a fiúk elmondásuk szerint kibékültek, s bár családjaik közt továbbra sem szűnt meg az ellenségeskedés, úgy tűnt, ők valóban nem foglalkoznak már a témával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.