"Betegesen akarnak belőlem többet!"

Lakatos Krisztián nem az a "röptében a legyet is" típus...

Az aranytorkú megasztár az internetes sztárévének beszélt először arról, hogy milyen módon közelednek hozzá a rajongói, akik közül néhányan beteges módszerekkel szeretnének kicsikarni még több Lakatos Krisztiánt maguknak.

2009.10.05 15:30Tabu tv

A 18 éves szegedi srác nagy teherrel a hátán lépett a mikrofon elé a TV2 Megasztár produkcióban, ugyanis a családi hagyomány továbbvivőjét látják benne szerettei.

Azóta sikeres énekessé lett: rendszeresen ad koncerteket külföldön, hazánkban és saját szólólemezt is kiadott.

Ezúttal mégsem zenei pályafutása, hanem magánélete miatt került a Tabu tv videói közé, hiszen őszintén mesélt arról, hogy milyen kalandjai támadtak a nőkkel és persze a zabolázatlan rajongóival.

Lakatos Krisztián helyes fiatal fiú, így óhatatlan, hogy a rajongói néha többet szeretnének tőle egy autogramomnál, és az is lehet, hogy egy ismert arccal gyorsabban is halad az ismerkedés, sőt olyanról is hallhattunk már, hogy egyesek felajánlkoztak a kedvencüknek.

"Nekem is volt már ilyen, hogy ne lett volna. Kihasználom ezeket a helyzeteket, hiszen miért ne tenném?!" - meséli a Tabu tv-nek adott interjújában Lakatos Krisztián, aki arról is mesélt, hogy több zaklatóvá lett rajongó is felkeresi rendszeresen.

"A mai napig van olyan lány, aki belém szeretett és a mai napig bombáz. Egyébként is nagyon válogatós vagyok, és tíz felé sem tudok szakadni. Nagyon kell vigyázni a mai világban, talán ezért sem vagyok az a röptében a legyet is típus" -
mondta el a Tabu tv riporterének a tinédzser, akinek mindene a zene és a divat.

Lakatos Krisztiánnak vérből jön, nem tudja, hogyan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.