Széles Iza és Gitano már nemcsak barátok...

Egymásba szeretett a két megasztáros!

Színt vallottak a tehetségek - Mindkettőjüket a Megasztár tehetségkutatóból ismerheti a közönség, Gitano elárulta, neki már első látásra nagyon megtetszett Széles Iza.

2010.01.08 14:30ma.hu

Túl sokat még nem árulnának el róla, hiszen nem olyan régóta tart ez a kapcsolat - Ám Széles Iza és Gitano már nem titkolja: egymásba szerettek. Nagyon jól érzik magukat együtt, én nemcsak a zene szeretete, de a Latin-Amerika iránti rajongás is összeköti őket.

Gitano elárulta: neki első látásra megtetszett a csinos, félig perui származású lány. Igazából azonban a közös munka során ébredt rá arra, amikor jobban megismerte, hogy nemcsak barátságot érez iránta - mondta el a sztár a Napi Ásznak.

A Megasztár harmadik szériájának versenyzője nemrég éppen arról beszélt, sosem kezdeményezne egy pasinál.

Amikor nincs párja, a barátnőivel és a barátaival jár bulizni, nem elsősorban abból a célból, hogy beszerezzen egy fiút. De ha összeakad valakivel, aki megtetszik neki, akkor persze nem mondja azt, hogy "húzz innen".

Ő maga nem lépne oda egy pasihoz, esetleg jeleket hajlandó adni. De csak, ha úgy véli, hogy mindketten kiszúrták egymást és kölcsönös a szimpátia.

Széles Iza azt is elárulta, hogy az első alkalommal ő csak randizni hajlandó, legyen szó akármilyen helyes pasiról.

A csinos megasztáros egyébként nemrég járt Alicia Keys koncertjén, ahol azt azt követő bulin egy másik kedvence, a Black Eyed Peas rapper-e keverte a zenét.

Iza lelkendezve mesélte, hogy Will.i.am-nek nagyon szimpatikus volt, és ő ragaszkodott hozzá, hogy közös képük is készüljön.

Széles Iza azt hitte, hogy elájul!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.