A megasztár és párja előbb biztonságot akar!

Varga Feri: Még szó sem lehet babáról

Egyelőre nem szeretne gyermeket vállalni a népszerű énekes páros Balássy Betti és Varga Ferenc. A hírek szerint azonban már csak egy közös lakás a híja.

2009.12.14 16:30Kiskegyed - Fotó: sztarexpressz.hu

Öt éve lesz, hogy egymásra talált Varga Feri és Balássy Betti a Megasztárban. Azóta elválaszthatatlanok.

Az énekes páros nagy szerelemben él együtt máig, de gyermeket még nem vállalnának. Feri őszintén elmondta, hogy miért.

„Nekem már van két gyermekem az előző házasságomból. Persze ez nem kizáró ok, hogy Bettivel is legyen közös gyermekünk. Sőt, szeretnénk is! Azonban megbeszéltük, hogy amíg nem élünk anyagi biztonságban, addig szó sem lehet babáról. Albérletben lakunk már jó ideje, nem tudjuk, mikor tudunk venni saját közös lakást, éppen ezért a bébi érkezését sem tervezzük még."

"Nagyon boldog vagyok, hogy kedvesem jó viszonyt ápol a gyerekeimmel, karácsony másnapjától nálunk fogják tölteni az egész téli szünetet" - tette hozzá Varga Feri a Kiskegyedben.

Nem vicc: a liba jöhet, a baba még nem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.