Kedvesével magyarul beszélne a modell

Bódi Sylvi: Bennem sokkal több van felszínes csacsogásnál

Szép és őszinte lány Bódi Sylvi - Bevallja, hogy a teljes boldogsághoz már csak egy férfi hiányzik az életéből. S bár kedveli a külföldi férfiakat, fontosnak tartja, hogy majdani párja rajongjon a magyar szokásokért, ételekért!

2009.12.10 18:30Kiskegyed

Bódi Sylvi tisztában van vele, országos hírnevét elsősorban annak köszönheti, hogy számos férfimagazin címlapján pózolt már. De ezt egyáltalán nem szégyelli.

A képek megmutatják, milyen állapotban vagyok

"Ebben az országban sokat jelent, ha valaki szép, és tetejében még meg is szabadul néhány ruhadarabtól. Mégis nagy dolognak tartom, amit elértem. Hét éve adom ki saját naptáramat, amely egyfajta művészi munka, ahol én vagyok a főnök" - árulta el a csinos modell.

"Kiváló szakemberekkel dolgozom, mindegyiküket magam választom ki. A fotózáson én döntöm el, hogyan nézek a kamerába, hogyan tartom a fejem. Élvezem ezt a szabadságot, hiszen így a képek tényleg rólam szólnak, megmutatják, éppen milyen állapotban vagyok. Aktfotózást három éve nem vállalok" - mondta el Sylvi a Kiskegyednek.

Minden jel szerint az emberek a felöltözött Bódi Sylvit is szeretik.

"Remélem, nemcsak ismert vagyok, hanem népszerű is. Jó érzés, amikor autogramot kérnek tőlem vagy előreengednek a sorban. Aki mást mond, az szerintem hazudik" - vélekedik a modell.

Nem elég a szépség

"Az ismertség által egy színesebb, ám egyben sekélyesebb világba is csöppentem. Sok érdekes embert megismertem, de bennem sokkal több van felszínes csacsogásnál. A szépség önmagában nem elég, azok a nők igazán gyönyörűek, akik sugároznak a boldogságtól"
- fogalmaz Sylvi.

"Külföldön persze kimondhatatlanul élvezem, hogy nem Bódi Sylvi vagyok, hanem csak egy „turistacsaj”. Akkor érzem, hogy valóban a személyiségemre kíváncsiak. Itthon nehéz ismerkedni: nem mernek közeledni hozzám a férfiak, vagy ha mégis, azon agyalok, vajon Bódi Sylvi imázsa vagy én magam kellek-e neki."

"Ami azért baj, mert bármennyire is jó vagyok angolból, a kedvesemmel az anyanyelvemen szeretnék beszélni. Biztosan izgalmas lehet megismerni egy másik kultúrát, de a szerelemhez az is kell, hogy a férfi képes legyen rajongani egy magyar édességért vagy más magyar nevezetességért" -
árulta el a modell a Kiskegyedben.

Modern romantika

Sokszor megvádolták Sylvit: azért arra is odafigyel, hogy a fehér lovon érkező herceg jómódú is legyen. Sylvi azt is belátja: nem teljesen alaptalanul...

"Büszke vagyok arra, hogy sohasem függtem anyagilag másoktól. Tizennégy éves korom óta eltartom magam, így nálam a pénz sosem állt az első helyen. De az igaz, hogy volt egy időszak, amikor a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítottam az anyagiaknak. Melyik nőnek nem imponál, ha udvarolnak neki, és elhalmozzák minden földi jóval? Ezzel én sem vagyok másként. Ez afféle modern romantikus mese..." - vélekedik a szép modell.

Tudja meg, milyen kalandjai voltak Bódi Sylvinek Afrikában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.