Szakmája ellenére sem plasztikáztat

Bódi Sylvi egyik melle nagyobb, mint a másik?

A férfimagazinokban mindig tökéletes keblekkel látható a csinos modell - Bódi Sylvi mellei azonban, úgy tűnik, szemmel láthatóan nem egyformák. Plasztikáztatásra mégsem gondolt sosem.

Bódi Sylvi korábban fedetlen keblekkel is pózolt! képgaléria

2009.09.10 07:15ma.hu

Jó látható méretkülönbség van Bódi Sylvi két melle között - egy, a Star magazinhoz eljuttatott fotó tanúsága szerint, melyen a modell a strandon látható bikinifelső nélkül. A magazinokban azonban Sylvi keblei teljesen egyformák.

Kinter Oszkár szerint, aki ismert hazai fotómodell is, rengeteg olyan csinos lány van az országban, akik, ha levetkőznének, tökéletes formát látnának az olvasók. Ők viszont nem mutogatják magukat. Ilyen, mikor nem használják a technika vívmányait. Ilyen a valóság - fejtette ki véleményét Oszkár.

Fotó: Playboy

A Star magazin által megkeresett sebész szerint valóban asszimetrikus Bódi Sylvi melle a látott kép alapján.

A CKM magazin főszerkesztője, Pantl Péter azonban, aki többször jelen volt Sylvi fotózásán, elmondta: neki nem tűnt fel ilyesmi. Bódi Sylvi a megkeresésre elzárkózott a válaszadás elől - adta hírül a Star magazin.

A szemrevaló modell éppen új naptára készítéséhez állt modellt a közelmúltban. Majdnem meztelenül pózol, az 1930-as évek hangulatát idéző stílusban.

Sylvi-nek fogynia kellett, négy kilóval könnyebben állt a kamerák elé. A naptár fotózása két napot vett igénybe.

A csinos lány éppen a minap beszélt arról, hogy bár korábban modellt állt teljesen meztelenül is, ezt a korszakát már lezárta.

Sylvi úgy nyilatkozott, korábbi naptárjain valóban voltak félmeztelen képek. De ez még abból a korszakból származik, amikor a Playboy-nak is fotózták.

Döntése óta nem készültek róla akt vagy félakt fotók, idén azonban a rajongók hatására született az elhatározás, hogy Sylvi képei legyenek kicsit "bevállalósabbak".

Bódi Sylvi fiatalkora óta modellkedik. Nemrég műsorvezetőként is kipróbálhatta magát a Csak csajok-ban, a Reggeli című műsorban.

Ám kifejtette: ő ezt tartósan nem tudná csinálni, műsorvezetőnek nem lenne alkalmas. Elárulta, véleménye szerint azért, mert súlyos beszédhibával küzd.

Külsejét illetően azonban általában csak a könnyen felcsúszó kilók miatt aggódik, de ha szükség van erre, gyorsan meg is szabadul tőlük.

Ugrált örömében Bódi Sylvi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.