Volt fiúja nem hitte el, hogy híres lesz...

Bódi Sylvi vetkőzött, mert a pasija kinevette!

Dobta első szerelme hazánk egyik legnépszerűbb modelljét - Már csak ezért sem adta fel Bódi Sylvi az álmait. Expárja nevetett azon, hogy egyszer híres lesz...

2009.09.22 10:20ma.hu

Meglepő dolgot árult el Bódi Sylvi - Hazánk egyik legkeresettebb modellje egykori szerelme miatt próbálta ki magát a szakmájában. Első fiúja dobta őt, Sylvi pedig meg akarta mutatni neki, mire képes.

Ahogy mondja: a srác kinevette, amikor csillogó szemmel mondta neki, hogy híres modell lesz. Hitt magában, 11 szépségverseny közül 9-et nyert meg, nagyon sok fotózásra hívták, és fiatal kora ellenére elkezdett pénzt keresni - mesélte a Napi Ásznak a modell.

Bódi Sylvi-t ma is gyakran érik kritikák, ahogyan ezt az ismert emberek aligha védhetik ki. A csinos modellt nemrég egy strandon készült lesifotó miatt kezdték ki.

Az egyik hetilaphoz eljuttatott fénykép után sorra cikkeztek arról a lapok, hogy Sylvi két melle között szemmel látható méretkülönbség van.

Kinter Oszkár műsorvezető, aki egyben modell is, megszólalt a témában, mondván: vannak olyan csinos lányok is, akik, ha levetkőznének, tökéletes formát láthatnának az olvasók. De ők nem mutatják meg magukat.

Sylvi testét illetően kifejtette, ilyen, amikor nem használják a technika vívmányait, és ilyen a valóság.

A CKM magazin főszerkesztője, Pantl Péter azonban Bódi Sylvi védelmére kelt. Elmondta, hogy többször jelen volt a lány fotózásán, és neki egyáltalán nem tűnt fel, hogy Sylvi két melle között ekkora különbség lenne.

Sylvit egyébként a testét illetően korábbi elmondása szerint az zavarja, hogy olykor felszed néhány kilót, majd általában egy-egy fotózás kedvéért gyorsan meg kell tőle szabadulnia.

Olyan is előfordult azonban, hogy híznia kellett egy fotósorozathoz - ezt természetesen jobban élvezte.

Kocsmáros lett Bódi Sylvi - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.