Egy hónapra eltűnik a zenész házaspár

Bódi Guszti és Margó Thaiföldre távozik!

Egy teljes hónapra elhagyja az országot a sikeres zenész házaspár - Bódi Margó és Guszti dél-keletre veszi az irányt.

2009.12.07 14:30Kiskegyed - Fotó: asztarok.hu

Nehéz hónapokat tudhat maga mögött a zenész házaspár. Bódi Guszti túl van egy szívinfarktuson és egy hosszas rehabilitáción. Ennek örömére hamarosan Thaiföldre utazik a házaspár.

„Most már végre megnyugodtunk. Felszabadultan és örömmel készülünk a karácsonyi ünnepekre. Már megvettük az ajándékokat is. Egy thaiföldi körutazással leptük meg egymást a férjemmel, január ötödikén indulunk" - számolt be a Kiskegyednek Bódi Margó.

"Bár ennek az utazásnak már hagyománya van nálunk, most mégis különleges alkalomnak számít. Ezzel az úttal ünnepeljük meg, hogy Guszti felépült. Egy hónapot töltünk Ázsiában” - mesélte lelkesen az énekesnő a Kiskegyedben.

Túlpörgeti magát a mulatós király?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.