"Anyu is meghalt volna, ha apu elmegy..."

Öngyilkos akart lenni Bódi Guszti fia!

Szörnyű gondolat fogant meg a zenész fiának fejében, amikor édesapja szívinfarktust kapott és kórházban feküdt - Bódi Csabi úgy érezte, nem bírná elviselni apja hiányát...

2009.09.30 07:25ma.hu

Bódi Guszti rosszulléte után fia, Bódi Csabi az öngyilkosságon kezdtett gondolkodni! A szintén zenész fiú úgy érezte, képes lenne apja után menni, ha meghalna. Elárulta: Gusztiban ugyanez merült fel, amikor az ő édesapja távozott - katona volt, őrködött egyik este, fegyverrel a kezében...

Csabi szerint egyébként az édesapja és anyukája, Bódi Margó elválaszthatatlanok, mint a sziámi ikrek, akik a szívüknél vannak összenőve. Úgy véli, anyja meghalt volna, ha Guszti elmegy...

A roma zenész állapota egyébként sokkal jobb, fia szerint vasárnap már ki is jön a szanatóriumból - adta hírül a Napi Ász.

Bódi Csabit nagyon megviselték az édesapjával történtek - Amikor Guszti szívinfarktust kapott, Bódi Margó már a kórházba tartott férjével, ekkor hívta telefonon Csabát.

A fiú nem is igazán értette, mi történhetett, édesanyja zokogott, Csaba pedig azonnal indult a kórházba. Ráadásul még a rosszabbik utat is választotta, és egy rendőr visszafordította...

A zenész fiút már az is kiborította, hogy ha tragédia történik, megfosztották volna a lehetőségtől, hogy elbúcsúzzon apjától. Amikor azonban meglátta Gusztit az ágyon fekve, lélegeztető maszkkal az arcán, karjából folyt a vér az infúzió mellől.

Csabi úgy érezte: nem is a saját apját látja. Nem az a stabil, erős ember volt, aki az emlékezetében élt...

Bódi Csaba tisztában van azzal, hogy Guszti sokat dohányzott, és stressz is nagyban hozzájárult a bajhoz.

Fia szerint a zenész mindennap idegeskedett, a szakma és olykor a család miatt is.

Bódi Guszti a kórházban ágyához hívatta két fiát, biztosította őket a szeretetéről és megkérte őket, viseljék gondját a családnak és édesanyjuknak, ha valami baj történne.

Szerette volna, ha az anyagi dolgok is ugyanúgy mennek, mint eddig. Csabi elárulta: náluk nem divat a papírforma, ez a beszélgetés édesapjukkal felért egy végrendelkezéssel.

Bódi Guszti szanatóriumban lábadozik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.